
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Επίδαυρο
Σοβαρά τραυματισμένη η συνεπιβάτισσα της μηχανής
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Τραχειάς του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, συγκρούστηκαν μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο.
Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον οδηγό της μηχανής χωρίς τις αισθήσεις του, τη συνεπιβάτισσα πολύ σοβαρά τραυματισμένη και δύο ελαφρότερα τραυματίες από το αυτοκίνητο.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Επιδαύρου και το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Γαλλία θα διερευνήσει δικαστικά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπηκόων της στο Ισραήλ
- Αυξάνονται οι προειδοποιήσεις έλλειψης καυσίμων το καλοκαίρι αν παραμείνει κλειστό το Ορμούζ
- Στο δημοκρατικό κριτήριο και ήθος του Νίκου Ταγαρά στάθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος
- Τροχαίο με παράσυρση13χρονου κοριτσιού στο Πικέρμι
- Γαλλία: Τα δύο αγοράκια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πορτογαλία επέστρεψαν στη χώρα τους
- Ανδρουλάκης: Ο Νίκος Ταγαράς υπήρξε ένας μετριοπαθής πολιτικός, που τίμησε το Κοινοβούλιο με τη στάση του

