«Το Δάκρυ της Παναγίας… Ένας Ύμνος για την Σμύρνη» στο Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Τα έσοδα της παράστασης στο ανοικτό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ρέντη, θα διατεθούν για τη θεραπεία του 9χρονου Γιάννη.
«Το Δάκρυ της Παναγίας… Ένας Ύμνος για την Σμύρνη» του Θανάση Σταυρόπουλου σε σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα ανεβαίνει στο Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Νάξου και Σταυράκη) την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ.
Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τη θεραπεία του 9χρονου Γιάννη μας (Γιάννη Κορόγλου) που εδώ και 3 χρόνια δίνει μάχη για τη ζωή του.
Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία του θεάτρου η Μήτηρ Θεού ενσαρκώνεται στην σκηνή, σε μια καθηλωτική παράσταση, με απόλυτο σεβασμό, από την Γεωργία Ζώη. Το θεατρικό αυτό έργο είναι μία πρόταση που συνθέτει δύο τόσο διαφορετικές πτυχές της Ιστορίας. Αυτής του Θείου Δράματος, και συγκεκριμένα την πορεία Του Ιησού προς τον Γολγοθά, και τον μαρτυρικό διωγμό των Ελλήνων, και όχι μόνο, από την πολύπαθη Σμύρνη.
Πρωταγωνιστούν: Γεωργία Ζώη, Άννα Μωραϊτου, Ευτυχία Αργυροπούλου, Σταύρος Βολκος,Κωνσταντίνος Νιάρχος, Πέτρος Τσαπαλιάρης(Χρήστος Ιντζεογλου β διανομή),Ιωάννα Μαρμαρου (Ελένη Μαρμαρου β διανομή).
Εκκλησιαστικοί ύμνοι: Σταύρος Βολκος, Γεωργία Ζωή, Πέτρος Τσαπαλιάρης(Χρήστος Ιντζεογλου β διανομή)
Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, της Ι.Μ Παροναξιάς, Ι.Μ Σύρου, Ι.Μ Γλυφάδας. Η παράσταση προτείνεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη EAWC Euro American Women Council.
Το εισιτήριο κοστίζει 5 €.
- Αντετοκούνμπο: «Οι Ομοσπονδίες πληρώνουν την ασφάλεια των NBAers, αν κληθώ θα είμαι στο παράθυρο»
- Σταύρος Τσακυράκης: Η σχέση κράτους δικαίου και κοινού περί δικαίου αισθήματος
- Στήριξη στις οικογένειες από τον Δήμο Νοτίου Πηλίου
- Ηπατοπάθειες σε σκύλο και γάτα: Από τη λάσπη στη χολή μέχρι τις σπάνιες παθήσεις – Ο ρόλος της διατροφής
- Τροχαίο στην Πειραιώς: Σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό – Ένας τραυματίας
- Σέρρες: «Μαϊμού» υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ εξαπάτησε γυναίκα και της άρπαξε μετρητά και κοσμήματα αξίας 26.000 ευρώ





