Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραμζάν Καντίροφ: Έβγαλε σέλφι με τον «πρόεδρό του» Πούτιν

Ραμζάν Καντίροφ: Έβγαλε σέλφι με τον «πρόεδρό του» Πούτιν

«Ο Πούτιν έχει μια πολύ σεβαστή στάση απέναντι στους μουσουλμάνους» είπε ο Καντίροφ

Σέλφι με τον Βλατιμιρ Πούτιν, έβγαλε ο ηγέτης της Τσετσενικής Δημοκρατίας ο Ράμζαν Καντίροφ. Στο κείμενο που ανάρτησε στο κανάλι του στο Telegram, ο Καντίροφ δεν… κρύβει τον ενθουσιασμό του για τον Πούτιν, με τα χαμόγελα στη σέλφι να περισσεύουν, δείχνοντας το εγκάρδιο κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών.

Σημειώνεται ότι οι Τσετσένοι πολεμούν στην Ουκρανία στο πλευρό του Πούτιν, ενώ ο Καντίροφ στήριξε τον Ρώσο πρόεδρο όταν το «αφεντικό» της ομάδας Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν προέλαυνε προς τη Μόσχα.

Τι ανέφερε ο Τσετσένος πολέμαρχος

«Ο Πρόεδρός μας Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν έχει μια πολύ σεβαστή στάση απέναντι στους μουσουλμάνους της μεγάλης, σπουδαίας και φιλικής χώρας μας (σ.σ Ρωσία). Την προηγούμενη μέρα, στη συνάντησή μας, ανέφερα την κοινωνικοοικονομική κατάσταση στη Δημοκρατία της Τσετσενίας.

Συζητήσαμε επίσης μακροπρόθεσμα σχέδια και επιτεύγματα της περιοχής. Στο τέλος της συνάντησης, ο Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς μού ζήτησε να μεταφέρω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους μουσουλμάνους με την ευκαιρία της έλευσης των διακοπών της Ιντ αλ-αντχά για να μεταφέρω τις ευχές ευτυχίας, καλοσύνης, ειρήνης και ευημερίας!

Ξεχωριστά, ο Ανώτατος Γενικός Διοικητής ζήτησε να συγχαρεί τους στρατιώτες που υπηρετούν στην ‘’ειδική επιχείρηση’’. Εύχομαι στα γενναία παιδιά επιτυχία, καλή τύχη και γρήγορη ολοκλήρωση των καθηκόντων τους.

»Με μεγάλη χαρά εκτελώ αυτήν την τιμητική αποστολή και συμμερίζομαι τις ευχές του Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς! Καλές διακοπές! Είθε το Ιντ αλ-αντχά να γεμίσει τις καρδιές όλων των πιστών με ευτυχία και ειρήνη!»

Η ανάρτηση

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024