Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποχώρησαν από το «τσίρκο» της ΕΠΟ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποχώρησαν από το «τσίρκο» της ΕΠΟ

Οι δύο «αιώνιοι» διαφώνησαν πλήρως με τις πρακτικές της ΕΠΟ στη συνεδρίαση-παρωδία της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και αποχώρησαν…

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου συνεδρίαζε την Πέμπτη και η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου προχώρησε σε ακόμη ένα σκάνδαλο, καθώς πέρασε κανονισμό μεταγραφών, ο οποίος εστάλη στις ομάδες 1,5 μέρα πριν και ήταν 100 σελίδες.

Η ομοσπονδία σε ακόμη μία συνεδρίαση-παρωδία έκανε του… κεφαλιού της, παρά τις μεγάλες διαφωνίες που υπήρξαν τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον Παναθηναϊκό, με τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη μάλιστα να εξαπολύει επίθεση κατά της ΕΠΟ με επιστολή-βόμβα για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της Πέμπτης ένα από τα θέματα που ήταν προς συζήτηση ήταν η «συζήτηση και λήψη απόφασης επί των προτεινόμενων τροποποιήσεων άρθρων του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών (ΚΙΜΠ), όμως η ΕΠΟ σκανδαλωδώς ουσιαστικά είχε προαποφασίσει από μόνη της και το πως υποβαθμίζει τη σημασία και τον ρόλο της Επιτροπής.

Σε ακόμη ένα «τσίρκο» της ΕΠΟ λοιπόν, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, ενώ ο Ολυμπιακός διαφώνησε πλήρως με τις τακτικές της. Μάλιστα οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων χαρακτήρισαν τους ανθρώπους της ομοσπονδίας ασεβείς και απαράδεκτους και επίσης αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, που εξελίχθηκε σε ακόμη μια παρωδία από την ΕΠΟ.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024