Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει ο Τζανακόπουλος τα περί παραιτήσεων

Διαψεύδει ο Τζανακόπουλος τα περί παραιτήσεων

Το περιβάλλον του διαψεύδει τις φήμες παραίτησης του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει μέσω του in ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τα περί παραίτησή του στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το περιβάλλον του αρνείται και τα σενάρια ότι ζητήθηκε να παραιτηθεί. Το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα και ειδικά μετά τη σημερινή παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, είναι βαρύ και τα συντροφικά «νεύρα» βρίσκονται στο ζενίθ.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημήτρη Τζανακόπουλου στα γραφεία της Κουμουνδούρου την Κυριακή και την επίθεσή του εναντίον του Παναγιώτη Ρήγα – όπως αποκάλυψε η στήλη Inside Stories του ot – ξεσήκωσε θύελλα. Τελικά, έφερε σήμερα στο προσκήνιο σενάρια ότι ζητήθηκε η παραίτησή του από τα όργανα του κόμματος, στα οποία προσέφυγε ο κ. Ρήγας. Ο ίδιος, ωστόσο, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρει ότι δεν ισχύουν και είναι φήμες όσα κυκλοφόρησαν για παραίτηση του από τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η  Κουμουνδούρου βρίσκεται σε αναβρασμό, προκειμένου να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα, και η μεγάλη σπαζοκεφαλιά είναι τα πρόσωπα τα οποία θα διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος.
Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, η σημερινή συνεδρίαση στην Κουμουνδούρου έως το απόγευμα – και μετά την παραίτηση Τσίπρα-   είχε κεντρικό θέμα τον οδικό χάρτη του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε τις επόμενες ημέρες, πριν  από τις προγραμματικές δηλώσεις) θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία, όπου και θα ληφθούν οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα.

Τα «γαλλικά» Τζανακόπουλου στην Κουμουνδούρου

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η στήλη του Οικονομικού Ταχυδρόμου, μπαίνοντας στα γραφεία του 5ου ορόφου στην Κουμουνδούρου την Κυριακή, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτέθηκε λεκτικά και όταν η κατάσταση εκτραχύνθηκε άσκησε και βία κατά του Παναγιώτη Ρήγα, με τα χειρότερα να αποφεύγονται κατόπιν παρέμβασης ψυχραιμότερων στελεχών που βρίσκονταν στον όροφο.

Αιτία της απαράδεκτης αντίδρασης του κ. Τζανακόπουλου ήταν η εκτίμησή του, ότι για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται η διεύρυνση του κόμματος και ειδικότερα το άνοιγμα προς στελέχη του ΠΑΣΟΚ, επιλογή που ο κ. Ρήγας είχε υποστηρίξει με πάθος, εξ ου και έγινε αποδέκτης της έκρηξης Τζανακόπουλου…

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024