Μεγάλη ένταση επικρατεί από το πρωί της Πέμπτης 29 Ιουνίου στο δημαρχείο της Ρόδου όπου συγκεντρώθηκαν «ομπρελάδες» και άλλοι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις παραλίες της ΕΤΑΔ, οι οποίες δημοπρατούνται σήμερα.
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους.
Σύμφωνα με το rodiaki.gr, αρκετοί ήταν αυτοί που συγκεντρώθηκαν στον πρώτο όροφο του δημαρχείου, έξω από το γραφείο του αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη και διαμαρτύρονταν έντονα, εκφράζοντας αυτούς τους φόβους.
Έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγο οι δημοπρασίες, υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο.
Λιποθυμίες, τραυματισμοί και έντονες αντιδράσεις
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε και παρέλαβε πριν από λίγο έναν τραυματία, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε στο χέρι του, κόβοντας τις φλέβες του (όπως σημειώνει το dimokratiki.g). Η κατάσταση είναι έκρυθμη και οι αντιδράσεις πολύ έντονες. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου