Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Οικογενειακή τραγωδία για οδηγό του NASCAR - Η πεθερά του σκότωσε τον σύζυγο και τον εγγονό της και μετά αυτοκτόνησε

ΗΠΑ: Οικογενειακή τραγωδία για οδηγό του NASCAR – Η πεθερά του σκότωσε τον σύζυγο και τον εγγονό της και μετά αυτοκτόνησε

Νωρίτερα η 68χρονη είχε τηέφωνήσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής λέγοντας ότι κάποιος είχε όπλο.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο διάσημος οδηγός του NASCAR, Jimmie Johnson, καθώς τα πεθερικά του και ο ανιψιός του βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι της οικογένειας στην Οκλαχόμα, το βράδυ της Δευτέρας (26/6).

Η αστυνομία πιστεύει ότι η 68χρονη Terry Janway πυροβόλησε και σκότωσε τον 69χρονο σύζυγό της, Jack Janway, και τον 11χρονο Dalton και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με το People, μία γυναίκα, που οι αρχές πιστεύουν ότι ήταν η Terry, τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και είπε ότι κάποιος είχε όπλο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι βρήκαν ένα άτομο νεκρό στο διάδρομο και άκουσαν έναν πυροβολισμό ενώ σε άλλο σημείο του σπιτιού βρέθηκαν και τα άλλα δύο πτώματα.

«Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος είδαν ένα άτομο να βρίσκεται στο διάδρομο. Το πλησίασαν για να το βοηθήσουν αλλά διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρό. Λίγο μετά την άφιξή τους άκουσαν έναν πυροβολισμό από το εσωτερικό του σπιτιού», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι θάνατοί τους ερευνώνται ως δολοφονία-αυτοκτονία, με την Terry Janway να είναι η κύρια ύποπτος.

«Σας παρακαλώ πείτε μου ότι αυτό δεν συμβαίνει στ’ αλήθεια, σας παρακαλώ κάποιος», έγραψε στα social media η Marianne Janway, κουνιάδα του Jimmie Johnson, σοκαρισμένη από την οικογενειακή τραγωδία.

Εξόχοντα μέλη της κοινότητας

Μιλώντας στο FOX23, ο δήμαρχος του Muskogee, Marlon Coleman, ανέφερε ότι γνώριζε καλά την οικογένεια και ότι ήταν εξέχοντα μέλη της κοινότητας. «Ήταν τραυματικό να ανακαλύπτω ότι μια οικογένεια που είχε συνεισφέρει τόσο πολύ στην κοινότητά μας ενεπλάκη σε τέτοιου είδους περιστατικό», σημείωσε.

Ο Johnson, επτά φορές πρωταθλητής στο NASCAR Cup, επρόκειτο να αγωνιστεί σε αγώνα στο Σικάγο αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά η ομάδα του ανακοίνωσε ότι αποσύρεται λόγω οικογενειακού ζητήματος.  «Η οικογένεια Johnson έχει ζητήσει την προστασία της ιδιωτικής της ζωής αυτή τη στιγμή και δεν θα γίνουν περαιτέρω δηλώσεις», ανέφερε η Legacy Motor Club.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024