Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε «απουσία» στην ορκωμοσία, όχι όμως και στο υπουργικό

Πήρε «απουσία» στην ορκωμοσία, όχι όμως και στο υπουργικό

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας δεν βρέθηκε στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης λόγω κοροναϊού, όμως δεν έχασε το πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας επιστρατεύτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να λάβουν μέρος όλα τα στελέχη της κυβέρνησης στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο λόγος για την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία νοσεί με κοροναϊό και δεν μπόρεσε να βρεθεί στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο την Τρίτη.

Έτσι, μπήκε ξανά η μεγάλη οθόνη στην άκρη της αίθουσας συσκέψεων, συνδέθηκαν οι κάμερες με τις διαδικτυακές πλατφόρμες και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας άκουσε live τις επισημάνσεις και τις προτεραιότητες που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θα περάσει κι αυτό»

Η κυρία Αγαπηδάκη αντιμετώπισε με χιούμορ το θετικό τεστ κοροναϊού, τονίζοντας ότι έχει μπροστά της μια ολόκληρη 4ετία και όχι μόνο μια μέρα.

«Τρία χρόνια δεν κόλλησα covid και τα κατάφερα τώρα. Μπράβο Φαίδων! Θα περάσει κι αυτό και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αφοσίωση, όπως πάντα» ανέφερε η Ειρήνη Αγαπηδάκη.

«Ειναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο πρωθυπουργός και θα κάνω ο,τι ειναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του. Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές και τη στήριξη, μου δίνουν δύναμη», συμπλήρωσε στην ανάρτησή της στο Facebook.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024