Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέρ του Κασιδιάρη ο πρώην αστυνομικός, καταδικασμένος για σωματεμπορία στην υπόθεση της Ηλιούπολης

Υπέρ του Κασιδιάρη ο πρώην αστυνομικός, καταδικασμένος για σωματεμπορία στην υπόθεση της Ηλιούπολης

Ο πρώην αστυνομικός, Δημήτρης Μπουγιούκος, έκανε ανάρτηση υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη - Εχει καταδικαστεί πρωτόδικα για για εμπορία ανθρώπων κατ' επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων

Τελικά ισχύει αυτό που λέει ο λαός… όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Και βρίσκει εφαρμογή στον καταδικασμένο για σωματεμπορία, πρώην αστυνομικό, Δημήτρη Μπουγιούκο, τον γνωστό για την υπόθεση της Ηλιούπολης, όπου μια μικρή κοπέλα σώθηκε από τα χέρια ενός άθλιου κυκλώματος.

Ο Μπουγιούκος, στις 23 Δεκεμβρίου του περασμένου χρόνου είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων, τελεσθείσα κατά συρροή αναφορικά με την 19χρονη Ε., όντας κατηγορούμενος για την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη, ενώ κρίθηκε αθώος για την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Ο πρώην αστυνομικός, που περιμένει τη δίκη στο Εφετείο και δηλώνει αθώος, δεν μπορούσε να μην μας εξηγήσει ποιες είναι οι πολιτικές του πεποιθήσεις και για το λόγο αυτό έκανε ανάρτηση υπέρ του… Ηλία Κασιδιάρη.

«Το χαμόγελο του… ο εφιάλτης σας» αναφέρει για τον έγκλειστο Κασιδιάρη, ο καταδικασμένος σωματέμπορος Μπουγιούκος, προκαλώντας θύελλα αρνητικών σχολίων.

Ελεύθερος με αναστολή μέχρι τη δίκη του ο Μπουγιούκος, συνεχίζει τις προκλητικές αναρτήσεις του, κάνοντας διακοπές σε κάποιο νησί.

Είναι ο ίδιος ο οποίος έχει κατηγορηθεί από τις δικηγόρους των κοριτσιών της υπόθεσης της Ηλιούπολης, ότι τις απειλεί. Είχε γράψει σε ανάρτησή του: «Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα επιτεθώ, αν δεν με έχεις πειράξει πρώτος/η. Αν έχεις κάνει το λάθος όμως, καλό θα ήταν να ψάξεις πλοίο να φύγεις. Γιατί θα σε βρω. Και αν σε βρω θα σε κάνω να το μετανιώσεις πικρά που με προκάλεσες! », ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησης έγραφε «ή θα σε «διαλύσω» και δεν θα μπορείς να «μαζέψεις κομμάτια σου» ή δεν θα ασχοληθώ καν. Αλλά μην πιστέψεις ότι θα γίνει το δεύτερο αν κάνεις το λάθος!».

Μετά το χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μπουγιούκος έκανε νέα ανάρτηση που δηλώνει… δεξιός και ότι περιμένει τα υβριστικά σχόλια και τις απειλές επειδή έχει διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις.

Ενώ σε ανάρτησή του τη Δευτέρα τονίζει: Τελευταία βλέπω πάλι haters στο προφίλ μου… Μου λείψατε!

Να θυμίσω λοιπόν… Φασισμός δεν είναι ιδεολογία! Είναι νοοτροπία!!!

Θαυμάζω όμως ανθρώπους που προσπαθούν και παλεύουν για τα ιδανικά τους. Όποια και αν είναι αυτά. Σέβομαι κάθε κόμμα που μπαίνει στη Βουλή καθώς έχει εκλεγεί από μια μερίδα συνανθρώπων και συμπολιτών μου. Αυτό άλλωστε αρμόζει σε μια δημοκρατική χώρα. Αντίθετα βλέπω κάποιους που δεν σέβονται δικαστικές αποφάσεις. Που ενώ απέδειξα περίτρανα την αθώωση μου, (ομόφωνα 7-0) στο πρώτο βαθμό, που η απόφαση αυτή πλέον έχει καταστεί αμετάκλητη, συνεχίζουν να με αποκαλούν βιαστή κτλ κτλ και αυτό γιατί έχω διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, γιατί απλά έχω μια διαφορετική ιδεολογία.

Δεν ασχολούμαι και ζω μια πολύ όμορφη ζωή που δεν θα τη χαλάσω για κανέναν.

Μακάρι όλο αυτόν τον δήθεν αγώνα να τον κάνατε για τις κοπελίτσες που πραγματικά βιάστηκαν και μαρτύρησαν. Όπως για παράδειγμα στη Κω στη Πάρο και τόσες άλλες κοπέλες. Η συντρόφισσα όμως δυστυχώς πάτησε πάνω στο πόνο αυτών των γυναικών και εκμεταλλεύτηκε τη μνήμη αυτών των γυναικών. Πραγματικά αυτό είναι ότι πιο χυδαίο έχω δει. Λυπάμαι για εκείνη λυπάμαι και για εσάς. Καμία ελπίδα!

Η υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι το παραπεμπτικό βούλευμα που οδήγησε στην προφυλάκιση και στη συνέχεια στο εδώλιο τον πρώην αστυνομικό έλεγε ότι ο κατηγορούμενος Δ. Μπουγιούκος όσο και ο πρώην σύντροφος της 19χρονης εκμεταλλεύτηκαν την ευάλωτη θέση στην οποία βρισκόταν η 19χρονη εξαιτίας του προβληματικού οικογενειακού περιβάλλοντος και την ανάγκη της να διαφύγει από το πατρικό της και κατά συνέπεια από τον πατέρα της ο οποίος τη βίαζε από τα 11 έως τα 17 της χρόνια, απειλώντας τη ή ασκώντας της βία, την εξέδιδαν.

Συγκεκριμένα σχετικά με τον 40χρονο αστυνομικό το βούλευμα αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος την εξέδιδε και την κρατούσε παράνομα στο σπίτι του «απειλώντας ότι θα την σκοτώσει ή ότι θα βλάψει την ζωή ή την σωματική ακεραιότητα των μελών της οικογένειας της, προτάσσοντας συχνά προς το μέρος της ένα μαχαίρι ή ένα πιστόλι και χρησιμοποιώντας αλλά εξαναγκαστικά μέσα όπως η χορήγηση σε αυτήν κοκαΐνης» και της ασκούσε βία «σε διάφορα σημεία του σώματος της είτε με τη χρήση ξύλινης  ράβδου, είτε με γροθιές και λακτίσματα».

Σε άλλο σημείο του βουλεύματος σημειώνεται ότι  «την παρέσυρε στην πορνεία κάμπτοντας την αντίσταση και την αντίθετη βούληση της φροντίζοντας την και παρέχοντας της συναισθηματική κάλυψη προσφέροντας της και κατάλυμα, επωφελούμενος των οικονομικών, οικογενειακών και προσωπικών της προβλημάτων και εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση στην οποία βρισκόταν και συγκεκριμένα το νεαρό της ηλικίας της (18,5 ετών) και την ανάγκη της να βρει εργασία και χώρο για διαμονή μετά την αποχώρηση της αρχικά από την οικογενειακή οικία προκειμένου να διαφύγει από τον  πατέρα της ο οποίος ανέκαθεν ήταν αυταρχικός βίαιος επιθετικός και προσβλητικός απέναντι σε όλα τα μέλη της οικογένειας του, από την ηλικία δε των 11 ετών την εξαναγκάσει να επιχειρεί και να ανέχεται γενετήσιες πράξεις μαζί του, και στη συνέχεια από την οικία του πρώην συντρόφου της, ο οποίος με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας και απειλών αλλά και με επιβολή εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της την είχε εξώθηση στην πορνεία».

Ο Δ. Μπουγιούκος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε πως οι δύο κοπέλες ήθελαν να κάνουν καριέρα στον χώρο των ερωτικών ταινιών, και πως εκείνος προσπαθούσε να αποκόψει τη 19χρονη από την πορνεία. Όσο για την 25χρονη, ανέφερε ότι τον στοχοποίησε προκειμένου να «αποστιγματιστεί ως πορνοστάρ έναντι της οικογένειας και του κύκλου της».

Τα παραπάνω χαρακτηρίστηκαν ως αβάσιμοι ισχυρισμοί από την εισαγγελέα, η οποία στην πρότασή της έκανε λόγο για «έναν παρόμοιο τρόπο δράσης και συμπεριφοράς του κατηγορούμενου».

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024