«Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα. Όταν ήμουν μικρή δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Ένιωθα ότι πρέπει να είμαι πολύ καθώς πρέπει, πολύ καλό παιδί. Ήθελα πάντα οι γονείς μου να είναι εξαιρετικά περήφανοι», δήλωσε πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.
Ταξίδι στις Κυκλάδες
Η Κατερίνα Καραβάτου διανύει μια πολύ καλή φάση στη ζωή της τον τελευταίο καιρό και λίγο πριν τον τελικό του My Style Rocks βρήκε ελεύθερο χρόνο για να περάσει λίγες χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές με τα παιδιά της.
Οι αναρτήσεις στο instagram
Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ απόλαυσε την κρουαζιέρα ανεβάζοντας στα social media φωτογραφίες με την κόρη της Αέλια και τον γιο της, Αρίωνα αλλά και στιγμιότυπα από τα υπέροχα τοπία που απόλαυσε.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας