
Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 12.500 οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας
Χίλια εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού «έφυγαν» την πρώτη μέρα της δεύτερης περιόδου πώλησης και ο αριθμός ξεπέρασε τις 12.500.
Ξεκίνησε σήμερα 26/6 η δεύτερη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό και διατέθηκαν πάνω από 1.000 εισιτήρια, με αποτέλεσμα πλέον οι πωλήσεις να έχουν ξεπεράσει τις 12.500.
Επίσης, σήμερα αποδεσμεύτηκαν από τους παλαιούς κατόχους οι θέσεις τις οποίες είχαν το δικαίωμα να ανανεώσουν και έτσι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας και σε θύρες που δεν ήταν διαθέσιμες λόγω πληρότητας, κατά την πρώτη περίοδο διάθεσης.
Τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» λειτουργούν Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00, ενώ ασφαλώς η διάθεση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org), όλο το 24ωρο.
- Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια: Μίνι καύσωνας και μετά βροχές και καταιγίδες
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Είδαμε (κι εμείς) την «Οδύσσεια» – Το ομηρικό πνεύμα διέπει την ταινία, αλλά δεν πρωταγωνιστεί
- Φωτιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας



