Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον Ολυμπιακό: Βάζει (ακόμη) 15 εκατ. ευρώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον Ολυμπιακό: Βάζει (ακόμη) 15 εκατ. ευρώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για μια ακόμη φορά είναι εκεί για τους Ερυθρόλευκους. Καλύπτει εξ ολοκλήρου τη νέα ΑΜΚ.

Σε νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 15 εκατ ευρώ προχωρά η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Και όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για πολλοστή φορά την καλύπτει εξ ολοκλήρου.

Όχι ας συμφωνήσουμε προκαταβολικά. Δεν χρειάζεται να διαθέτει κάποιος ουσιαστικές γνώσεις στα οικονομικά για να καταλάβει πως δεν πρόκειται επ ουδενί για «καλό νέο»: Διότι η διαδικασία ΑΜΚ για κάθε ανώνυμη εταιρία, επεξηγεί την ανάγκη εισροής κεφαλαίων. Και αυτό συμβαίνει όταν τα έσοδα περιορίζονται.

Ο Ολυμπιακός μέσω της αγωνιστικής σεζόν που ολοκληρώθηκε έμεινε ουσιαστικά για τρίτη σεζόν στη σειρά μακριά από τα αστέρια αλλά και τα εκατ ευρώ του Champions League.

Πέρσι τέτοια εποχή η ανάλογη διαδικασία (η ΑΜΚ που ολοκληρώθηκε τυπικά στις 4/7/2022) ήταν ύψους 10 εκατ ευρώ. Φέτος ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα. Και πάντα έχει τον ίδιο παρονομαστή: Τη μοναξιά του Βαγγέλη Μαρινάκη που η συνολική επένδυση του στην ομάδα της καρδιάς του είναι τέτοια πια έπειτα από δεκατρία χρόνια που χάνεις το.. μέτρημα.

Εγγυάται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Και το επιβεβαιώνει με πράξεις όπως συμβαίνει από το καλοκαίρι του 2010 και πέρα. Με τα χρήματα αυτής της αύξησης ο Ολυμπιακός γεμίζει το ρεζερβουάρ του. Και για να καλύψει τρέχουσες ανάγκες απαραίτητες για την λειτουργία του club (αδειοδότηση κλπ). Και κυρίως όμως για να είναι έτοιμος για να μπει στο… ράλι των μεταγραφών. Εκεί όπου όλοι περιμένουν πως σύντομα έρχονται και οι πρώτες εξελίξεις…

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024