Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφτασε στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός

Έφτασε στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός

Το απόγευμα της Κυριακής (25/6) ο Παναθηναϊκός πέταξε με προορισμό το Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός, 11 ημέρες μετά την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν και αφού ολοκλήρωσε σημαντικές λεπτομέρειες όπως τα εργομετρικά, την παρουσίαση της νέας φανέλας του συλλόγου και έμαθε τον αντίπαλό του στην Ευρώπη (Ντνίπρο), αναχώρησε σήμερα το απόγευμα (25/6), με προορισμό την Αυστρία.

Έφυγε αεροπορικά με αρχικό προορισμό τη Βιέννη, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί οδικώς στο προπονητικό κέντρο του Μπαντ Έρλαχ, όπου θα παραμείνουν οι πράσινοι μέχρι και τις 10 Ιουλίου για το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας. Οι πράσινοι έφτασαν στον προορισμό τους λίγο μετά τις 8 το απόγευμα.

Για αύριο, Δευτέρα (26/6), είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να… ξεμουδιάζουν απέναντι στην Βιένερ Βικτόρια (19:30).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα έχει στη διάθεσή του 33 παίκτες συμπεριλαμβανομένων και των νέων αποκτημάτων της ομάδας. Αναλυτικά ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στην Αυστρία με τους παρακάτω παίκτες:

Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλη Ξενόπουλο, Σάιρους Μαργκόνο, Γιώργο Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Φώτη Ιωαννίδη, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Άντραζ Σπόραρ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Γιάννη Κώτσιρα, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αργύρη Καμπετσή, Λεάντρο Φρόκου, Γιώργο Σιδερά, Μαζάρ Μπιλάλ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Δημήτρη Καλοσκάμη, Γιώργο Κάτρη και Έλτον Φικάι.

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024