Ο Ματέο Γκαρσία ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Άτλας του Μεξικού και ευχαρίστησε με μια ανάρτηση την οικογένεια του Άρη, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα ως φίλαθλος.
Το δικό του «αντίο» στην ομάδα του Άρη είπε ο Ματέο Γκαρσία.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τους «κιτρινόμαυρους», καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό και στην Άτλας που ανακοίνωσε σήμερα (25/06) τη μεταγραφή του.
Μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Γκαρσία αποχαιρέτησε τους φίλους του Άρη, τονίζοντας πως θα παραμείνει για πάντα φίλαθλος της ομάδας.
«Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια του Άρη που με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Ήταν μία ευχάριστη διαδρομή και σήμερα αποχαιρετώ τον σύλλογο ως παίκτης, αλλά ποτέ δεν θα τον αποχαιρετήσω ως φίλαθλος αυτών των χρωμάτων. Σας ευχαριστώ για όλα, πάντα στην καρδιά μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.