Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ήττα για την Σάκκαρη (0-2)

Ήττα για την Σάκκαρη (0-2)

Η Σάκκαρη το πάλεψε απέναντι στην πολύπειρη Βέκιτς, αλλά ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Κροάτισσα και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά του Βερολίνου.

Μετά από μια μεγάλη μάχη, που διήρκησε 2 ώρες και 16 λεπτά, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την πολύπειρη Κροάτισσα Ντόνα Βέκιτς με 2-0 σετ (4-6, 4-7 [8]) και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του 500άρι τουρνουά που πραγματοποιείται στο Βερολίνο.

Η Μαρία Σάκκαρη για δεύτερη σερί χρονιά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της γερμανικής διοργάνωσης, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Αυτός ήταν ο 6ος διαδοχικός χαμένος ημιτελικός για την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία δεν έχει καταφέρει ακόμα μέσα στο 2023 να βρεθεί σε τελικό. Η συμπατριώτισσά μας πλέον θα πακετάρει τα πράγματά της και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Wimbledon, με το τρίτο χρονικά Grand Slam της φετινής σεζόν να ξεκινάει στις 3/7.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ μέχρι το 2-2, όταν η Ντόνα Βέκιτς έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 3-2. Η Μαρία απάντησε με το ίδιο… νόμισμα και ισοφάρισε σε 3-3, με την Κροάτισσα, όμως, να κάνει νέο μπρέικ για το 4-3. Στο 10ο γκέιμ η Σάκκαρη είχε τέσσερις ευκαιρίες για να κάνει μπρέικ και να ισοφαρίσει σε 5-5, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε, με την Βέκιτς να κάνει το 6-4 και μαζί το πρώτο βήμα για τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, αλλά η Ντόνα Βέκιτς το πήρε πίσω και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 8ο γκέιμ η Ελληνίδα τενίστρια έκανε νέο μπρέικ για το 5-3, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της. Η Βέκιτς για μια ακόμα φορά έκανε μπρέικ και μείωσε σε 5-4. Στη συνέχεια ισοφάρισε σε 5-5 και οι δύο τενίστριες οδηγήθηκαν με… μαθηματική ακρίβεια στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Ντόνα προηγήθηκε με 3-0, αλλά η Μαρία ισοφάρισε γρήγορα σε 3-3. Στη συνέχεια είχαμε μια μεγάλη μάχη, με την Μαρία να «σβήνει» τρία match points, πριν η Βέκιτς φτάσει στο 10-8, με το οποίο έκανε το 2-0 στα σετ και πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Αλεξάντροβα – Κβίτοβα.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024