Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα «προφητεία» των Ισπανών για τον Κιλιάν Εμπαπέ

Η νέα «προφητεία» των Ισπανών για τον Κιλιάν Εμπαπέ

Κοντά στις 23 Ιουλίου θα ανακοινωθεί η απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Γαλλίας από τη Ρεάλ, εκτιμούν οι Ισπανοί

«Τελειωμένη» θεωρούν οι Ισπανοί τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης και γνωρίζουν ήδη την ημερομηνία ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «El Chiringuito» και τον πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Πάκο Μπούγιο «η μεταγραφή του Εμπαπέ μπορεί να ανακοινωθεί γύρω στις 23 Ιουλίου».

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα του Εμπαπέ και μάνατζερ του Φεϊζά Λαμαρί θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ προκειμένου να συζητήσουν τη μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής Γαλλίας.

Το γεγονός ότι η φανέλα της Βασίλισσας με τη νούμερο 9 στην πλάτη δεν έχει ακόμα «ιδιοκτήτη», γεγονός πρωτοφανές για την ισπανική ομάδα, έχει φουντώσει τη φημολογία για τη μετακόμιση του Εμπαπέ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Στο Παρίσι θεωρούν που η Παρί πολύ δύσκολα θα κρατήσει τον παίκτη, καθώς γνωρίζει πως σε δώδεκα μήνες θα τον χάσει χωρίς να πάρει σεντ. Η θηλιά του Οικονομικού Ευ Αγωνίζεσθαι δεν της επιτρέπει να ρισκάρει όπως έκανε πέρυσι και θα προτιμήσει να εισπράξει ένα αξιοσέβαστο ποσό παρά τις δηλώσεις του παίκτη πως θέλει να αγωνιστεί για έναν ακόμα χρόνο στο Παρκ ντε Πρενς.

Εκπρόσωποι του Εμπαπέ συναντήθηκαν χθες, Τετάρτη, με συνεργάτες του εμίρη Ταμίμ Αλ Θάνι οι οποίοι τους διεμήνυσαν πως αν δεν επεκτείνει ο παίκτης άμεσα το συμβόλαιό του πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας τότε θα πουληθεί.

Τα νούμερα που κυκλοφορούν δεν είναι επίσημα, αλλά τα 200 εκατ. ευρώ που αναφέρθηκαν σε ισπανικές εκπομπές μάλλον είναι υπερβολικά για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο. Η Ρεάλ φέρεται να κατέθεσε πρώτη προσφορά κοντά στα 120 εκατ. ευρώ, αφού ας μην ξεχνάμε πως έχει αποκτήσει ήδη τον Τζουντ Μπέλιγχαμ για 103 εκατ. ευρώ που μπορεί να φτάσουν τα 130 εκατ. με τα μπόνους στόχων.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024