Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο μήνυμα Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον κόσμο του Ολυμπιακού – Υπέγραψαν οι συνεργάτες του

Το πρώτο μήνυμα Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον κόσμο του Ολυμπιακού – Υπέγραψαν οι συνεργάτες του

Οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού – «Ευτυχισμένος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, έχουμε όρεξη για να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα».

Τη χαρά του που ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της πειραϊκής ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ανυπομονεί να αρχίσει τη σκληρή δουλειά, επισημαίνοντας ότι στόχος του είναι να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, που θα πετύχει τους στόχους της. «Πάμε, είμαστε Ολυμπιακός», κατέληξε ο Ισπανός.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που ανήκω στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να ξεκινήσω να εργάζομαι και να εκπληρώσω όλους τους στόχους που μας περιμένουν. Εχουμε πάρα πολύ μεγάλη όρεξη να γίνουμε μια δυνατή ομάδα, η οποία θα μεταδώσει με θετικό τρόπο, θα επηρεάσει και θα προσφέρει στους φιλάθλους μας όλα αυτά τα ωραία πράγματα, τα ωραία συναισθήματα, που δίνει ο Ολυμπιακός. Πάμε, είμαστε Ολυμπιακός», ανέφερε στο μήνυμά του ο Ισπανός στον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου.

Δείτε το βίντεο:

Ο 42χρονος προπονητής σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, μαζί με τους συνεργάτες του, οι οποίοι υπέγραψαν στον Ολυμπιακό και αρχίζουν τη σκληρή δουλειά.

Ο Ισπανός προπονητής, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, θα έχει μαζί του στην Ελλάδα πέντε συνεργάτες. Συγκεκριμένα, βοηθός του 42χρονου κόουτς θα είναι ο Ραούλ Εσπίνολα Χιμένεθ, με τον οποίο ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε συνεργαστεί τόσο στη Γρανάδα όσο και στην Εσπανιόλ. Στο τεχνικό επιτελείο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα βρίσκεται επίσης ο Λαφουέντε Ναδάλες, ο οποίος είναι προπονητής φυσικής κατάστασης, αλλά και ο αναλυτής, Άλβαρο Γκαρθία Πεινάδο. Αμφότεροι, όπως και ο Εσπίνολα, είχαν συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε Γρανάδα και Εσπανιόλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λαφουέντε Ναδάλες είχε δουλέψει με τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού και στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης, ενώ την πεντάδα των συνεργατών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ συμπληρώνουν οι Αντόνιο Χοσέ Λόπεθ Μενγκουάλ και Ιβάν Μπενάσαρ Σάντσεθ. Ο πρώτος είναι προπονητής τερματοφυλάκων και ο δεύτερος φυσιοθεραπευτής.

Υπέγραψαν οι συνεργάτες του:

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024