
Σεπόλια: Ο παιδόφιλος της Ομόνοιας ο ένας από τους τέσσερις νέους συλληφθέντες για την 12χρονη
Η 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, αναγνώρισε τον 63χρονο.
Ανάμεσα τους συλληφθέντες της υπόθεσης στα Σεπόλια είναι ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια, σύμφωνα με πληροφορίες του in.
Συγκεκριμένα, η αστυνομία προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης σε τέσσερις συλλήψεις, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο 63χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Ομόνοια στις 11 Ιουνίου, έπειτα από ενέδρα που του είχε στήσει πατέρας ανήλικης.
Η 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, αναγνώρισε τον 63χρονο και είπε στην θεία της ότι είναι ένας από τους βιαστές της.
«Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή» φέρεται να είπε η 12χρονη στην παιδοψυχολόγο για τον 63χρονο παιδόφιλο.
Ο διάλογος με την παιδοψυχολόγο:
12χρονη: Είναι ένας από την Καλλιθέα. Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή (αναφέρει τη μάρκα).
Παιδοψυχολόγος: Πόσες φορές είχε συναντηθεί με αυτόν;
12χρονη: Πάνω από μια φορά.
Παιδοψυχολόγος: Τι δουλειά έκανε σου είπε μήπως;
12χρονη: Μου είχε πει ότι δουλεύει πάνω σε ένα χωριό, δεν ξέρω… Αλλά μακριά, δεν ξέρω… Αλλά έμενε στην Καλλιθέα.
- ΕΝΦΙΑ: Τι αλλάζει στον υπολογισμό του φόρου από το 2027
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- Τουρκία και ψευδοκράτος γιορτάζουν τα 52 χρόνια της εισβολής – Επιμένουν στο αφήγημα της «ειρηνευτικής επιχείρησης»
- «Αυτή η ομάδα κατακτά ξανά τις καρδιές του κόσμου» – Χαβιέ Μπαρδέμ και βασιλιάς Φελίπε στο Μουντιάλ
- Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων
- Θεσσαλονίκη: Τέταρτη προφυλάκιση για τη φονική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα

