Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Νευρίασα» - Τι λέει ο παιδόφιλος για τις χυδαίες φωτογραφίες που έστειλε σε 14χρονη

«Νευρίασα» – Τι λέει ο παιδόφιλος για τις χυδαίες φωτογραφίες που έστειλε σε 14χρονη

Τι λέει για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια και τον φερόμενο βιασμό του 1998

Από τα…νεύρα του ισχυρίζεται ότι έστειλε τις χυδαίες φωτογραφίες στη 14χρονη, ο 63χρονος που συνελήφθη έπειτα από παγίδα που του έστησε η οικογένεια της ανήλικης.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι δύο ανήλικες τον πήραν τηλέφωνο πρώτες και επειδή νευρίασε έστειλε τις άσεμνες φωτογραφίες.

«Είδα εγώ μια αναπάντητη και μίλησα. Ήμουν διακοπές στη Ζάκυνθο, δεν άκουγα και καλά και κάτι μου έλεγαν για ερωτικά και γω λέω «ποιες είναι αυτές». Νευρίασα και έστειλα τις φωτογραφίες» λέει ο φερόμενος ως παιδόφιλος μιλώντας στον Alpha.

«Έχει καταγραφεί η κλήση της. Πρώτες πήραν αυτές. Είναι σίγουρο 100% ότι δεν επεδίωξα εγώ να βρω ανήλικα. Πήρα πίσω μίλησα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι ανήλικα. Είπα ότι θα στείλω για να μην ξαναπάρει. Από τα νεύρα μου τα έστειλα, γιατί δεν ήξερα γιατί με παίρνανε» επανέλαβε.

«Στο ραντεβού πήγα για να συναντήσω τους γονείς της. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να συναντηθούμε για να βρούμε τους γονείς της κοπέλας. Μου είπαν ότι έχω στείλει μηνύματα σε κάποιο ανήλικο και είπα συγγνώμη αν είναι όντως ανήλικο. Μου είπαν να πάω στο ραντεβού. Πήγα για να ζητήσω συγγνώμη και να τα βρούμε, μήπως πάρουν πίσω τη μήνυση. Έτσι μου είπαν» εξηγεί ο 63χρονος ερωτηθείς γιατί πήγε στο ραντεβού με την ανήλικη.

«Μου είπε “θα σε φτιάξω εγώ”» – Τι λέει για τον βιασμό του 1998

Ο 63χρονος όχι μόνο αρνείται ότι υπάρχει καταδίκη σε βάρος του για βιασμό το 1998 αλλά και ότι είχε παγιδεύσει το τότε θύμα με αγγελία για μπέιμπι – σίτερ. «Εγώ δεν έχω ζητήσει ποτέ μπέιμπι σίτερ. Γυναίκα για ερωτική σχέση ζητούσα. Ήρθε μια γυναίκα και κάναμε ερωτική σχέση. Και επειδή δεν είχε λεφτά μου ζήτησε λεφτά για ταξί. Εγώ κυκλοφορώ πιο πολύ με κάρτες, μου είπε “θα σε φτιάξω εγώ”. Έχω αθωωθεί. Εμένα μου είπε ο δικηγόρος ότι έχεις αθωωθεί» υποστηρίζει.

«Δεν τον ξέρω τον Μίχο»

«Για να δούμε τι έχει αναγνωρίσει από εμένα. Δεν την εκμεταλλεύτηκα καθόλου» λέει για την αναγνώρισή του από τη 12χρονη στα Σεπόλια. «Ας έρθει ο κ. Μίχος που είναι ο αρχηγός και να μου πει. Ας με αναγνωρίσει ο κ. Μίχος. Δεν τον ξέρω. Φυσικά δεν τον ξέρω» προσθέτει.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024