«Κανονιέρης» ο Χάβερτς, τα βρήκαν Άρσεναλ και Τσέλσι
Όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός άσος τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Άρσεναλ.
Σε συμφωνία με την Τσέλσι για την αγορά του Γερμανού διεθνούς επιθετικού, Κάι Χάβερτς, έναντι του ποσού των 65 εκατ. λιρών έφτασε η Άρσεναλ.
Οι δύο σύλλογοι του Λονδίνου «έδωσαν τα χέρια» σε μία κατ΄ αρχή συμφωνία, που επιτρέπει στον παίκτη να συζητήσει τους προσωπικούς όρους του deal με τους «κανονιέρηδες» και στη συνέχεια να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.
Οι απολαβές του Χάβερτς, ο οποίος σημείωσε 9 γκολ σε 47 αγώνες με τους «μπλε» την παρελθούσα σεζόν, θ΄ αυξηθούν με τα μπόνους επίτευξης στόχων.
Ο 24χρονος εντάχθηκε στην Τσέλσι από την Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2020 σε μια συμφωνία αξίας περίπου 71 εκατ. λιρών. Σκόραρε το νικητήριο γκολ των Λονδρέζων στον τελικό του Champions League 2021 εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.
Οι «κανονιέρηδες» επιδιώκουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον αρχηγό της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις, αν και η δεύτερη προσφορά για τον 24χρονο, αξίας μέχρι και 90 εκατ. λιρών, απορρίφθηκε την Τρίτη (20/06) από τα «σφυριά».
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442