Ένας 41χρονος διαρρήκτης συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/6), στην Ηρώδου Αττικού, όπου μπήκε ανάποδα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.
Ο δράστης από την Γεωργία φέρεται να πραγματοποίησε διάρρηξησε αποθήκες πολυκατοικίας στον Άλιμο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο πριν από τις 05:00, αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε το άτομο, στην οδό Κουμουνδούρου, στην περιοχή του Αλίμου.
Μόλις ο διαρρήκτης τον αντιλήφθηκε, τον απείλησε με λοστό, ενώ αμέσως μετά επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, που τον περίμενε συνεργός του. Οι δύο τους έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο.
Ο αστυνομικός ενημέρωσε την Άμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε αναζητήσεις.
Τελικά, μετά από ώρα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών να ανεβαίνει ανάποδα την Ηρώδου Αττικού.
Αστυνομικοί το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 41χρονο αλλοδαπό, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας