Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπάμα: Ο πριβέ σεφ που τους εντυπωσίασε στην Αντίπαρο

Ομπάμα: Ο πριβέ σεφ που τους εντυπωσίασε στην Αντίπαρο

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, Μισέλ βρέθηκαν στο νησί ως καλεσμένοι του δημοφιλούς ηθοποιού Τομ Χανκς και της συζύγου του Ρίτα Ουίλσον.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, Μισέλ, ως καλεσμένοι του δημοφιλούς ηθοποιού Τομ Χανκς και της συζύγου του Ρίτα Ουίλσον.

Το ζεύγος Ομπάμα έμεινε στο σπίτι των Χανκς – Ουίλσον στην Αντίπαρο, ενώ πραγματοποιούν εξορμήσεις και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Σίφνος, αλλάζοντας συτνεχώς πρόγραμμα προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί και να αποφύγουν αρκετό κόσμο, δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Βέβαια εκτός από τον κυκλαδίτικο ήλιο, την ομορφιά των ελληνικών νησιών αλλά και τα μαϊστράλια του Αιγαίου, το ζεύγος Ομπάμα απόλαυσε και εκλεκτές γεύσεις.

Συγκεκριμένα Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα έφαγαν από τα χέρια του διάσημου πριβέ σεφ, Λούκα Φουρίνι που εργάζεται στην Αντίπαρο και είχε το προνόμιο να μαγειρέψει για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μάλιστα ο Λούκα Φουρίνι ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram χειρόγραφα σημειώματα στα οποία τόσο το ζεύγος Ομπάμα όσο και ο Τομ Χανκς τον ευχαριστούν.

«Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες μέρες στο όμορφο σκάφος σας. Σας είμαστε ευγνώμονες», έγραψε η Μισέλ Ομπάμα.

Από την πλευρά του ο Μπαράκ Ομπάμα ευχαρίστησε για «αυτό το υπέροχο ταξίδι» και δήλωσε «ιδιαιτέρως ευγνώμων για τη φιλοξενία».

Τέλος, ο Τομ Χανκς έγραψε τη λέξη «ευτυχία».

Ποιος είναι ο Λούκα Φουρίνι

Ο Λούκα Φουρίνι είναι επαγγελματίας σεφ που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με στόχο να εξερευνεί νέους πολιτισμούς αλλά και να μαθαίνει νέες και παραδοσιακές αυθεντικές συνταγές.

Έχει δουλέψει 10 χρόνια ως σεφ, τα δύο σε εστιατόριο με αστέρι Michelin και τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως ιδιωτικός σεφ.

Όπως αναφέρει του αρέσει η απευθείας επικοινωνία με τον πελάτη και να τους δείχνει τα βήματα για το πώς γίνονται τα καταπληκτικά πιάτα. Αυτός είναι και ο λόγος που άλλαξε όπως σημειώνει και από «τα εστιατόρια, πλέον είναι αφοσιωμένος σε βίλες και κέτερινγκ ως ιδιωτικός σεφ».

Ο ίδιος δηλώνει την αγάπη του για το φαγητό «είμαι παθιασμένος και αφοσιωμένος να κάνει τον κόσμο να ανακαλύπτει νέες γεύσεις και την αίσθηση με τις δημιουργίες του.

H φιλία με τον Τομ Χανκς

Ο σταρ του Χόλυγουντ, Τομ Χανκς, συνδέεται με φιλία πολλών ετών με τον Μπαράκ Ομπάμα. Το 2016 είχε βρεθεί στον Λευκό Οίκο για να λάβει το μετάλλιο ελευθερίας, την ανώτατη τιμητική διάκριση από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως τα ζεύγη Χανκς και Ομπάμα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν μαζί διακοπές.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024