Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οδηγός βυτιοφόρου έκλεβε καύσιμα στη Θεσσαλονίκη

Οδηγός βυτιοφόρου έκλεβε καύσιμα στη Θεσσαλονίκη

O κατηγορούμενος οδηγός «φόρτωνε» κανονικά τα καύσιμα από τα διυλιστήρια του Καλοχωρίου, αλλά παρέδιδε μικρότερες ποσότητες

Οδηγός βυτιοφόρου συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για κλοπή καυσίμων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος οδηγός «φόρτωνε» κανονικά τα καύσιμα από τα διυλιστήρια του Καλοχωρίου, αλλά παρέδιδε μικρότερες ποσότητες.

Πώς αποκαλύφθηκε η κλοπή καυσίμων

Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία στην Αστυνομία για τη φερόμενη δράση του, οπότε τέθηκε υπό παρακολούθηση. Ύστερα από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, προέκυψε ότι μετά τον ανεφοδιασμό καυσίμων από το διυλιστήρια παρέκκλινε του δρομολογίου του, μεταβαίνοντας σε συνεργείο στην περιοχή της Νεοχωρούδας, με σκοπό την πώληση καυσίμων που είχε αφαιρέσει προηγουμένως παράνομα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά την αποχώρησή του από το σημείο, ο 50χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και τελικά ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία Οδό.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είχε μεταβεί άλλες πέντε φορές στο παραπάνω συνεργείο όπου παρέδωσε σε 60χρονο, έναντι αμοιβής 50 ευρώ, καύσιμα που είχε αφαιρέσει από το βυτίο.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024