Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η συγκινητική ανάρτηση του Βεζένκοφ: «Μαζί παλέψαμε και κερδίσαμε, μαζί κλάψαμε» (pic)

Η συγκινητική ανάρτηση του Βεζένκοφ: «Μαζί παλέψαμε και κερδίσαμε, μαζί κλάψαμε» (pic)

Ο Σάσα Βεζένκοφ με μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στα social media, ευχαρίστησε τους πάντες για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και τα όσα πέτυχε ο Ολυμπιακός.

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, οι Πειραιώτες κατέκτησαν τα πάντα στην Ελλάδα και πλέον ήρθε η ώρα της ξεκούρασης αλλά και την προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν για τους νταμπλούχους.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μέσα από μια ανάρτηση στα social media, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για τη σεζόν που έφυγε, και για όλα τα συναισθήματα που βίωσε, χαρούμενα και δυσάρεστα, όλο αυτό το διάστημα.

Η ανάρτηση του Βεζένκοφ:

«Κοιτάζω αυτή την αξέχαστη σεζόν και αισθάνομαι ευγνώμων στους συμπαίκτες, στους προπονητές, σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και φυσικά στην οικογένειά μου γι’ αυτή την απίστευτη υποστήριξη.

Επίσης, στους καταπληκτικούς οπαδούς μας, η ενέργεια και το πάθος των οποίων ήταν η κινητήριος δύναμή για την επιτυχία μας. Μαζί παλέψαμε και κερδίσαμε, μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα.

Μαζί κλάψαμε και γευτήκαμε την ήττα, όμως αυτές οι στιγμές μας μετέτρεψαν σε μία γροθιά. Γίναμε πιο δυνατοί και είχαμε περισσότερη αποφασιστικότητα. Η επιτυχία δεν είναι απλώς ο προορισμός. Είναι το ταξίδι μίας ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους».

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024