Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κω: Κλήθηκε εκτάκτως στην αστυνομία ο σύντροφος της Αναστάζια

Γυναικοκτονία στην Κω: Κλήθηκε εκτάκτως στην αστυνομία ο σύντροφος της Αναστάζια

Άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών και του τμήματος ανθρωποκτονιών από την Ασφάλεια Αττικής, σαρώνουν το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία.

Πληθαίνουν τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, η οποία βρέθηκε χθες νεκρή μέσα σε σακούλα και φέρεται να βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός διαπίστωσε πως, η 27χρονη έφερε ίχνη στον λαιμό της με το αρχικό συμπέρασμα να είναι πως η ατυχή κοπέλα στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου, χωρίς όμως να αποκαλείται κανένα ενδεχόμενο.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία νεκροτομή.

Κλήθηκε εκτάκτως στην αστυνομία ο σύντροφος της 27χρονης

Η αστυνομία κάλεσε εκτάκτως τον σύντροφο της 27χρονης Αναστάζια, καθώς μετά από μία πρώτη ανάλυση του κινητού τηλεφώνου της, το οποίο εντοπίστηκε το Σάββατο, εντοπίστηκαν μηνύματα που δίνουν άλλη διάσταση στη σχέση μεταξύ της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο σύντροφος της Αναστάζια δεν βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών ως ύποπτος, με τις Αρχές να θέλουν να πάρουν απαντήσεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Βασικός ύποπτος χωρίς όμως να έχει πει το παραμικρό, είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί για αρπαγή από την περασμένη Πέμπτη.

Εάν και δεν έχει ομολογήσει, όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ενδεχόμενο πως είναι το άτομο που ευθύνεται για τον χαμό της 27χρονης με τις έρευνες της αστυνομίας όμως να μην ολοκληρώνονται μόνο σε αυτόν τον άνδρα.

Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η απεσταλμένη του MEGA στην Κω,  δείχνει τον 32χρονο λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης να μπαίνει σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι, εκεί όπου πραγματοποίησε ανάληψη χρήματων ενώ ζήτησε να βγάλει και αεροπορικό εισιτήριο.

Στην Κω βρίσκεται η μητέρα της 27χρονης μαζί με ιδιωτικό ερευνητή. Η σορός της 27χρονης Αναστάζια μεταφέρθηκε στη Ρόδο, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Κω.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024