Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασφυκτικός ο θάνατος της Αναστάζια στην Κω: Σήμερα η νεκροψία

Ασφυκτικός ο θάνατος της Αναστάζια στην Κω: Σήμερα η νεκροψία

Στον ανακριτή ο 32χρονος

Με τον πιο τραγικό τρόπο, γράφτηκε χθες το απόγευμα ο επίλογος με την 27χρονη Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του 32χρονου που έχει συλληφθεί και 500 μέτρα από το σημείο που βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο.

Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε χόρτα από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τον 28χρονο σύντροφό της.

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας.

Ως βασικός ύποπτος για την αρπαγή της 27χρονης παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε η 27χρονη πριν την εξαφάνισή της.

Από τις Αρχές θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η σορός της 27χρονης θα «μιλήσει» και θα εντοπιστούν στοιχεία DNA που θα ταυτοποιηθούν με τον δράστη της εγκληματική ενέργειας.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Η σορός της άτυχης 27χρονης βρέθηκε χθες το απόγευμα σε μια έκταση κοντά στις Αλυκές κάτω από μια συστάδα δένδρων επιμελώς κρυμμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη ήταν ημίγυμνη ενώ η σορός βρέθηκε τυλιγμένη με ένα σεντόνι και από τη μέση και πάνω μέσα σε μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Επίσης το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και χόρτα προκειμένου να μην φαίνεται.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και αφαίρεσαν τη σακούλα προκειμένου να αναγνωρίσουν το πτώμα και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την 27χρονη.

Με νεότερα στοιχεία, φαίνεται πως ως πιθανότερη αιτία θανάτου για την 27χρονη που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής, είναι ο στραγγαλισμός.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εξετάστηκε μακροσκοπικά από ιατροδικαστή στο σημείο που βρέθηκε στην περιοχή των Αλυκών κάτω από ένα δέντρο.

από τα πρώτα στοιχεία που είδε ο ιατροδικαστής φαίνεται ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως.

Παράλληλα εντόπισε σημάδια στον λαιμό που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό.

Για την ώρα δεν μπορεί να διευκρινιστεί αν στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να γίνει σήμερα στη Ρόδο όπου θα μεταφερθεί η σορός της 27χρονης.

Στον ανακριτή σήμερα ο 32χρονος

Εν τω μεταξύ, ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 32χρονος  που έχει συλληφθεί για την υπόθεση και ο οποίος μέχρι τώρα αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση της 27χρονης που τελικά βρέθηκε νεκρή.

Εν τω μεταξύ, το MEGA έφερε στο φως χθες, ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 32χρονου.

Το βίντεο είναι από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 9 το πρωί, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας.

Ο 32χρονος φαίνεται να  φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Μπαίνει μέσα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων.

Αφού παίρνει χρήματα που του έχουν στείλει κάποιος γνωστός του, πιθανόν από το Κουβέϊτ, ρωτά την υπάλληλο εάν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση από την υπάλληλο ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Το απόγευμα όμως της ίδιας ημέρας περίπου στις 19:00 το απόγευμα κάμερα από σπίτι γείτονα «συνέλαβε» τον 32χρονο μέσα σε πανικό να κατευθύνεται προς συγκεκριμένο σημείο και να γυρνάει λίγη ώρα αργότερα μέσα σε πανικό με στάχυα στα ρούχα.

Συντετριμμένος ο σύντροφος της Αναστάζια

Ο 28χρονος σύντροφος της άτυχης κοπέλας είναι συντετριμμένος από τις εξελίξεις.

Ο 28χρονος Πολωνός που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνιση της 27χρονης στις Αρχές την Τρίτη (13/6) μόλις έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών έκανε μία ανάρτησή του στο προφίλ του στα social media που πραγματικά «ραγίζει» καρδιές.

Συγκεκριμένα άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας το σήμα του πένθους, δηλαδή μία μαύρη κορδέλα.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται και η μητέρα της 27χρονης η οποία είχε φτάσει χθες στην Κω πριν βρεθεί νεκρή η κόρη της.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024