Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριφιφί σε επιχείρηση στην Κηφισιά - «Πήραν 230 χρυσά νομίσματα, μπήκαν στο κατάστημα γνωρίζοντας»

Ριφιφί σε επιχείρηση στην Κηφισιά – «Πήραν 230 χρυσά νομίσματα, μπήκαν στο κατάστημα γνωρίζοντας»

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ισχυρίζεται πως η λεία των δραστών αγγίζει περίπου το 1 εκατομμύριο

Για τη διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί σε κατάστημα με συλλεκτικά νομίσματα στην Κηφισιά μίλησε ο ιδιοκτήτης του της επιχείρησης, αποκαλύπτοντας το μέγεθος της ζημιάς.

Η διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (12/6) με «χειρουργικές» κινήσεις, γεγονός που έδειξε ότι το σχέδιο ήταν πολύ καλά μελετημένο.

Οι δράστες μπήκαν από το υπόγειο γκαράζ λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα στην επιχείρηση ανοίγοντας μια τρύπα στον τοίχο.

«Πιστεύω ότι είναι περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, εκ των οποίων πράγματα που μαζεύω από το 1999» δήλωσε αρχικά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αναφορικά με τα κλοπιμαία, μιλώντας στον Alpha.

«Πήραν 230 χρυσά νομίσματα»

Μίλησε για τον τρόπο δράσης των εγκληματιών, υπογραμμίζοντας ότι «μπήκαν στο κατάστημα γνωρίζοντας τι πήραν. Πήραν πράγματα που είχα μόνο στο χρηματοκιβώτιο. Πράγματα που είχα πάνω στα γραφεία, τα οποία ήταν αρκετά ευρώ, δεν τα ακούμπησαν. Τα νομίσματα έχουν αξία, τα οποία κρίνονται από την κατάσταση και από τη σπανιότητα. Άρα αυτοί πήραν ό,τι είναι σπάνιο στο χρηματοκιβώτιο και όλα τα χρυσά».

«Πήραν 230 χρυσά νομίσματα, μας πήραν μετρητά, την προσωπική μου συλλογή» προσέθεσε. Σημείωσε ότι είδε το βίντεο, όπου αντίκρισε τρεις ανθρώπους με τον έναν να φοράει καπέλο και ο άλλος κουκούλα.

«Άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο με οξυγόνο και νερό»

Σχετικά με το πώς κατάφεραν και εισήλθαν στο κατάστημα, ο ιδιοκτήτης είπε: «Υπάρχει ένα γκαράζ, το οποίο επικοινωνούσε με τα υπόγεια των καταστημάτων. Τώρα αυτοί πως ήξεραν να μπουν στο δικό μου κατάστημα, πιθανότητα θα είχαν μαζί τους μία κάτοψη. Έσπασαν από κάτω, που εγώ νόμιζα ότι είχε χώμα, μπήκαν στο μαγαζί και άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο με οξυγόνο και νερό».

Τέλος σημείωσε πως έμαθε για τη διάρρηξη από τη σύζυγό του, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024