
Εκλογές 25ης Ιουνίου: Άδεια εισόδου στους ανυπότακτους εξωτερικού
Τι αναφέρεται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση
Αδεια εισόδου για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, θα έχουν οι ανυπότακτοι του εξωτερικού, σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση, των υπουργών Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Στρατολογίας.
Όπως αναφέρεται, απαλλάσσονται προσωρινά από τον έλεγχο της στρατολογικής τους κατάστασης, για το διάστημα από 19 Ιουνίου μέχρι και 02 Ιουλίου 2023, οι Έλληνες του εξωτερικού, πλην των λιποτακτών, που θα έρθουν στην Ελλάδα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.
«Η ποινική δίωξη των, απαλλασσομένων και διατελούντων σε ανυποταξία αναστέλλεται για το χρονικό διάστημα που ισχύει η απαλλαγή αυτή», αναφέρεται ακόμη.
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης αν διαφωνεί με τον Γεωργιάδη πρέπει να τον διώξει, αν συμφωνεί είναι επικίνδυνος
- Basketball Champions League: Το πρόγραμμα του Final 4 – Πότε παίζει η ΑΕΚ με τη Μάλαγα
- Ο Χρήστος Λούλης και η Λένα Παπαληγούρα μπαίνουν στο «Έχω παιδιά»
- Ο πόλεμος Πάπα-Τραμπ διχάζει τους Αμερικανούς καθολικούς
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ «πλήρως ανοιχτά» κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας στον Λίβανο
- Σε εξέλιξη η ανάπλαση της χερσαίας λιμενικής ζώνης Χερσονήσου

