
Τροχαίο στο Διδυμότειχο: Στρατιωτικός έχασε τη ζωή του – Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
Το τροχαίο συνέβη στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου έξω από τους Ψαθάδες.
Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί της Κυριακής στο Διδυμότειχο μετά από μετωπική σύγκρουση Ι.Χ. με αγροτικό.
Το τροχαίο συνέβη στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου έξω από τους Ψαθάδες και από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 45χρονος οδηγός του Ι.Χ.
Πώς έγινε το τροχαίο
Σύμφωνα με το evros-news.gr όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι το Ι.Χ. μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ κατευθυνόταν προς το Σουφλί με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το αγροτικό που κινούνταν κανονικά προς Διδυμότειχο.
Ο οδηγός του αγροτικού που είναι 49 ετών τραυματίστηκε σοβαρά, είχε τις αισθήσεις του πάντως και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του, ήταν στρατιωτικός και υπηρετούσε σε μονάδα της περιοχής του Σουφλίου.
- Αυξάνονται οι φωνές στη Fed για αύξηση επιτοκίων
- Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]



