Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντόναλντ Τραμπ: Κέρασε τους θαμώνες εστιατορίου αλλά έφυγε χωρίς να πληρώσει

Ντόναλντ Τραμπ: Κέρασε τους θαμώνες εστιατορίου αλλά έφυγε χωρίς να πληρώσει

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επιστρέψει κανονικά στην προεκλογική του εκστρατεία

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατευθύνθηκε σε διάσημο κουβανέζικο εστιατόριο του Μαϊάμι, μετά την προσαγωγή του στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της πόλης την Τρίτη (13/6) και λέγεται ότι δήλωσε σε πλήθος θαυμαστών πως θα τους κεράσει το γεύμα.

Η γενναιόδωρη κίνηση του πρώην Αμερικανού προέδρου έγινε με αφορμή τις ευχές των παρευρισκόμενων, για τα γενέθλιά του που ήταν την επόμενη ημέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Miami New Times, o Ντόναλντ Τραμπ δεν ανέλαβε να πληρώσει κανέναν λογαριασμό.

Ο πρώην μαχητής του MMA, Χόρχε Μασβιδάλ, χαιρέτισε τον Τραμπ ως «τον αγαπημένο πρόεδρο όλων των εποχών» και ένας «χαρούμενος Τραμπ ακούστηκε να δηλώνει «Φαγητό για όλους», αναφέρει η εφημερίδα.

Λίγα λεπτά αφότου ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει το φαγητό όλων, έφυγε κάτι που δεν άφησε πολύ χρόνο για παραγγελίες ή για να πληρώσει τον λογαριασμό όσων είχαν προλάβει να παραγγείλουν.

Το ίδιο απόγευμα, πέταξε για το Νιου Τζέρσεϊ όπου είχε προγραμματισμένη ομιλία. Κατά τη διάρκειά της, είπε στους παριστάμενους ότι αρνήθηκε να επιστρέψει τα μαύρα κουτιά με τα απόρρητα έγγραφα μερικώς επειδή είχαν μέσα ρούχα.

Το ότι δεν πλήρωσε τον λογαριασμό, δεν φαίνεται ότι εξέπληξε άτομα που γνωρίζουν την πορεία του. Στην πραγματικότητα, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μακρά ιστορία στο να αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς αλλά και προσωπικό. Κατά την καμπάνια του 2016 για τις προεδρικές εκλογές φαίνεται ότι αρνήθηκε να πληρώσει τους μισθούς εκατοντάδων ατόμων.

Ακόμα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είναι σε διαμάχη με τα άτομα που ανέλαβαν να στήσουν το TruthSocial, την πλατφόρμα-απάντηση του Τραμπ στο Twitter, για ανεξόφλητα ποσά.

Η περιουσία του ξεπερνάει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024