Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη για απάτες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ο Θοδωρής Αρμύλαγος

Συνελήφθη για απάτες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ο Θοδωρής Αρμύλαγος

Εκκρεμούσε εις βάρος του ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση.

Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 55χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού Θοδωρή Αρμύλαγου, στην Νέα Μάκρη. Εις βάρος του αθλητή εκκρεμούσε μία αντεκτέλεστη δικαστική απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο 55χρονος δράστης καταδικάστηκε σε ποινή 5 ετών για το αδίκημα της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και κατά συναυτουργία με όφελος άνω των 120.000 ευρώ.

Πώς δρούσε

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν για την υπόθεση, ο 55χρονος κατάρτιζε πλαστά συμβολαιογραφικά έγγραφα προκειμύνο να πουλήσει εικονικά οικόπεδα μεγάλης αξίας, ιδιοκτησίας ημεδαπών κατοίκονπροκειμένου να τα ιδιοποιηθούν.

Το παράνομο όφελος από την εγκληματική δραστηριότητα υπερέβη τις 350.000 ευρώ. Ο συλληφθείς πρόκειται τις επόμενες ημέρες να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Πότε εντοπίστηκαν

Τα μέλη της συμμορίας το 2014 είχαν επιχειρήσει να κάνουν ανάληψη 160.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσαν δύο πρόσωπα τα οποία είχαν πεθάνει. Λίγες ημέρες αργότερα είχαν μεταβεί στο ίδιο υποκατάστημα της τράπεζας και παρέλαβαν επιταγή με 50.000 ευρώ σε διαταγή του πρόσωπου που είχε πέθάνει.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία επιταγή 50.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο αγοραπωλησίας ακινήτου αξίας 70.000 ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας.

Οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με τη σε βάρος τους δικογραφία, κατά περίπτωση για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη και άμεση συνέργεια σε αυτή, πλαστογραφία και πλαστογραφία μετά χρήσεως κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση των νόμων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και περί υπεύθυνης δήλωσης.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024