Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άνω Λιόσια: Άγνωστοι εγκατέλειψαν κλεμμένο αυτοκίνητο με μια βόμβα - Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Άνω Λιόσια: Άγνωστοι εγκατέλειψαν κλεμμένο αυτοκίνητο με μια βόμβα – Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Οι άγνωστοι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα αφού τράκαραν σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα - Νωρίτερα υπήρξαν αναφορές και για πυροβολισμούς

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή των Ανω Λιοσιών μετά από αναφορές για επεισόδιο με πυροβολισμούς και τον εντοπισμό οχήματος με εκρηκτικό μηχανισμό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στις 20.10 το 100 δέχθηκε κλήση από ένα άτομο που ισχυρίστηκε ότι ένα όχημα με άτομα πυροβολούσαν έξω από την οικία του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά δεν εντόπισαν ούτε το όχημα αλλά ούτε και κάλυκες.

Το κλεμμένο όχημα

Ωστόσο από τις έρευνες που έγιναν στην περιοχή, σε απόσταση από το σημείο και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Ραψάνης και Αλιάκμονος εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο το οποίο είχε τρακάρει με δύο σταθμευμένα οχήματα.

Στον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο ενώ εντός του οχήματος βρέθηκαν διαρρηκτά εργαλεία καθώς και ένας εμπρηστικός – εκρηκτικός μηχανισμός.

Το σημείο αποκλείστηκε και έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμων και λίγο πριν τις 11 το βράδυ προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη και το περιστατικό έληξε.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα doxthi.gr στη συμβολή της Αλιάκμονος με την Αιγαίου Πελάγους σημειώθηκε τροχαίο μεταξύ δυο αυτοκινήτων και οι επιβάτες του ενός, γύρω στα 4-5 άτομα που φορούσαν κουκούλες, κατέβηκαν γρήγορα και επιχείρησαν να κλέψουν άλλο όχημα προκειμένου να διαφύγουν.

Οι ίδιες μαρτυρίες τονίζουν ότι ήταν οπλισμένοι, ενώ οι απειλές τους προς περίοικους που βρίσκονταν στο σημείο, ακούγονταν σε όλο το τετράγωνο. Τελικά, διέφυγαν με τα πόδια.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024