Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κουκάς: Αποκάλυψε το τέλος του Γεράσιμου στο Μαύρο Ρόδο

Νίκος Κουκάς: Αποκάλυψε το τέλος του Γεράσιμου στο Μαύρο Ρόδο

Τι θα γίνει στα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης σειράς;

Ο Νίκος Κουκάς συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό τη φετινή σεζόν μέσα από τον ρόλο του Γεράσιμου στη δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο My TV και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ήρωα που υποδύεται και αποκάλυψε πώς θα είναι το τέλος της σειράς.

Πώς ένιωσες όταν σου έγινε η πρόταση να συμμετάσχεις στη σειρά «Μαύρο ρόδο»;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με την τηλεόραση, οπότε με ξάφνιασε η πρόταση. Ήμουν διακοπές και μου τηλεφώνησε η υπεύθυνη διανομής ρόλων και μου ζήτησε να πάω στην οντισιόν μιας καινούργιας σειράς. Με έπεισε ότι αξίζει πολύ, οπότε γύρισα πίσω για να το κάνω – και όντως είχε δίκιο. Με έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ αυτή η δουλειά και κυρίως το ότι συνεργάζομαι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον σκηνοθέτη μας, με τον οποίο νιώθω μεγάλη ασφάλεια και άνεση.

Σε τρόμαξε το γεγονός ότι θα έμπαινες σε μία καθημερινή σειρά;

Ναι, ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αλήθεια είναι ότι με τρόμαζαν τόσο η μεγάλη προβολή όσο και η δέσμευση του ενός χρόνου αλλά και οι συνθήκες των γυρισμάτων, που είναι πάρα πολύ απαιτητικές και δύσκολες. Όλα τρέχουν με πολύ γρήγορο ρυθμό. Αυτό ήταν κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει καθόλου, γιατί είχα δουλέψει μόνο στο θέατρο και στο σινεμά. Όλο αυτό με δυσκόλεψε.

Είναι μεγάλες οι διαφορές στις συνθήκες μίας παραγωγής στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο;

Ναι, οι ταινίες έχουν έναν πολύ διαφορετικό τρόπο παραγωγής. Σε αυτές βγάζουμε τρεις σκηνές σε ένα 12ωρο, ενώ σε ένα σίριαλ κάνουμε δεκαοκτώ σκηνές μέσα σε εννέα ώρες. Είναι, λοιπόν, κάτι πολύ διαφορετικό.

Έκανες δεύτερες σκέψεις όταν σου έγινε η πρόταση;

Έκανα, γιατί δεν ήξερα αν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτό. Το «Μαύρο ρόδο» ήταν για μένα ένα πάρα πολύ γερό μάθημα, ήταν πραγματικό σχολείο, και χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα. Με έχει βοηθήσει φοβερά.

Οπότε νιώθεις δικαιωμένος με την απόφασή σου;

Νιώθω πολύ δικαιωμένος και με την απόφασή μου αλλά και με το αποτέλεσμα. Εντέλει βγήκε κάτι πάρα πολύ όμορφο, πάρα πολύ φροντισμένο. Επίσης, ενσαρκώνω έναν ρόλο ο οποίος εξελίχθηκε με έναν πάρα πολύ ενδιαφέροντα τρόπο. Χαίρομαι που είμαι κομμάτι όλου αυτού του «ταξιδιού».

Τι σε ιντριγκάρει στον ρόλο σου;

Πάρα πολλά πράγματα με ιντριγκάρουν σε αυτόν τον ρόλο. Όταν ξεκίνησα στην αρχή, δεν είχα ιδέα για το πώς θα εξελισσόταν ο χαρακτήρας και ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η συνέχεια. Ο Γεράσιμος είναι ένας πάρα πολύ ενδιαφέρων ήρωας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος στιγματίστηκε από ένα περιστατικό που έγινε στην παιδική ηλικία του και αυτό το τραύμα έχει καθορίσει την ενήλικη ζωή του. Είναι βαθιά τραυματισμένος και με τα κατάλληλα ερεθίσματα είδαμε ότι το τραύμα αυτό βγήκε ξανά στην επιφάνεια και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις του… Η σειρά ολοκληρώνεται φέτος και αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι θα έχει χαρούμενο τέλος.

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024