Γιώργος Μητσικώστας: Μεταμορφώθηκε σε Ευτύχη Μπλέτσα και έδωσε ρεσιτάλ… χορηγίας
Δείτε το βίντεο
Με ένα ακόμα επεισόδιο του Mitsi Var ήρθε ο Γιώργος Μητσικώστας, μέσα από τη συχνότητα του Action 24, το βράδυ της Παρασκευής στη μικρή μας οθόνη.
Μεταξύ πολλών άλλων προσώπων, όμως, ο αγαπημένος παρουσιαστής θέλησε να ασχοληθεί με τρόπο μοναδικό με τον Ευτύχη Μπλέτσα και το Happy Traveler.
Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Μητσικώστας εστίασε στην… αγάπη που έχει ο παρουσιαστής να κάνει μικρές παύσεις για σνακ και κολατσιό κατά τη διάρκεια των ταξιδιωτικών του εξορμήσεων. Επίσης, η αδυναμία του Ευτύχη Μπλέτσα στην βιντεοσκόπηση με το σελφοκόνταρο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την συγκεκριμένη μίμηση.
«Οι Σεϋχέλλες έχουν καλοκαίρι όλο τον χρόνο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείς να τρως όπως το καλοκαίρι. Ας φάμε ένα μπισκότο» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μητσικώστας εν μέσω του ταξιδιού στις εξωτικές Σεϋχέλλες.
Μια απολαυστική ομολογουμένως στιγμή στο Mitsi Var
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν για σχεδόν έναν μήνα τις πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου
- Ενταση στα Βαλκάνια: Η πολεμική αεροπορία της Σερβίας εξοπλίστηκε με κινέζικους υπερηχητικούς πυραύλους
- Ιράν: Αντιδράσεις στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
- Ιράν: Ο πόλεμος εξελίσσεται «πολύ γρήγορα» και «όλα πάνε πολύ καλά, δηλώνει ο Τραμπ
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»





