
Τι αναφέρει ο Παναθηναϊκός για την απόφαση εκκένωσης του ΟΑΚΑ
Η πλευρά του Παναθηναϊκού θεωρεί πως οι διαιτητές του τελικού αποφάσισαν την εκκένωση του ΟΑΚΑ χωρίς να έχουν τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας.
Τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση των διαιτητών να ζητήσουν την εκκένωση του ΟΑΚΑ στον 4ο τελικό της Basket League με τον Ολυμπιακό εξέφρασε η πλευρά του Παναθηναϊκού.
Όπως μετέφερε στον αέρα της ΕΡΤ ο ρεπόρτερ της Δημόσιας Τηλεόρασης, από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως ο ταξίαρχος, υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα στο ΟΑΚΑ, δεν συναινούσε στο να εκκενωθεί το γήπεδο και πως η απόφαση ήταν των διαιτητών.
Θεωρούν μάλιστα ότι η απόφαση αυτή προκάλεσε την έκρηξη των οπαδών του και τα επεισόδια που ακολούθησαν, με συγκρούσεις με δυνάμεις των ΜΑΤ και εισβολή στο γήπεδο.
- Δουδωνής: Δεν υπάρχει πραγματικό σενάριο να επιστρέψει ο Τσίπρας στη διακυβέρνηση – Θα έλεγα στον Δούκα, «Forget it, Harris»
- Σιάτλ: Οδηγός ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και… μπήκε στις γραμμές του τραμ
- Νεπάλ: Ορειβάτης που είχε χαθεί στο Έβερεστ, βρέθηκε ζωντανός έξι ημέρες αργότερα
- Παραδόθηκε το νέο δημαρχείο στο Δήμο Βέλου-Βόχας
- Ισραήλ: Κλιμακώνει τον εποικισμό – Σχεδιάζει κατασκευή νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Από κάπνισμα μελισσών η φωτιά στο λόφο της Φιλοθέης – Αναζητούνται οι μελισσοκόμοι


