Ασχημη τροπή πήρε ο τέταρτος τελικός της Basket League στο ΟΑΚΑ αφού με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 63-35 του Παναθηναϊκού, οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν επεισόδια.
Συγκεκριμένα υπήρξε ρήξη αντικειμένων ενώ έπεσαν καπνογόνα πέριξ του παρκέ, με τους διαιτητές να διακόπτουν το ματς και να στέλνουν τις ομάδες στα αποδυτήρια.
Μένει πλέον να δούμε πια θα είναι η τύχη του ματς όπου έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός είναι αγκαλιά με τη νίκη και το πρωτάθλημα.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.