Στη φυλακή οι έξι κατηγορούμενοι για εκβιασμό καταστηματαρχών προκειμένου να τους «πουλήσουν» προστασία
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο έβδομος κατηγορούμενος
Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι έξι από τους επτά συλληφθέντες οι οποίοι φέρονται να εκβίαζαν καταστηματάρχες των νοτίων προαστίων.
Ο έβδομος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις αξιόποινες πράξεις, που κατά περίπτωση τους αποδίδονται, όπως εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, βαριά σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, αδικήματα που φέρονται ότι τελούσαν για περίπου ένα χρόνο.
Ενώπιον του ανακριτή, φέρονται να αρνήθηκαν ότι εκβίαζαν καταστηματάρχες για να τους «πουλήσουν» προστασία, ενώ κάποιοι από αυτούς φέρονται ν’ αποδέχτηκαν τους ξυλοδαρμούς, αποδίδοντάς τους ωστόσο σε προσωπικές διαφορές.
Για την υπόθεση έχουν ήδη εκδοθεί τρία εντάλματα σύλληψης.
- Γιατί αυτός είναι ο πιο παγωμένος χειμώνας των crypto
- Ο Τραμπ ακόμη «ποθεί» η χώρα του να αποκτήσει τη Γροιλανδία, τονίζει η πρωθυπουργός της Δανίας
- Mattel vs Hasbro – Η μάχη των παιχνιδιών στον ψηφιακό κόσμο
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 46 νεκροί σε τρεις επιθέσεις ενόπλων στην πολιτεία του Νίγηρα
- Εκουαδόρ: Η αστυνομία ανακάλυψε οκτώ ανθρώπινα κεφάλια και ένα «μήνυμα»
- Το Ιράν δεν σκοπεύει να αφήσει τις επενδύσεις στην πυρηνική ενέργεια


