Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εμπαπέ: «Η Παρί είναι η μοναδική επιλογή για μένα αυτήν τη στιγμή»

Εμπαπέ: «Η Παρί είναι η μοναδική επιλογή για μένα αυτήν τη στιγμή»

Για το συμβόλαιό του και το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση της Γαλλίας με το Γιβραλτάρ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ προσπάθησε να κλείσει το θέμα που έχει προκύψει με το συμβόλαιο που έχει με την Παρί Σεν Ζερμέν και την άρνησή του να ενεργοποιηθεί η μονοετής επέκταση της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας έως το 2025.

Σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Εθνικής Γαλλίας με το Γιβραλτάρ, ο 24χρονος σούπερ σταρ επανέλαβε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην Παρί και την επόμενη σεζόν, όμως δεν άνοιξε τα… χαρτιά του για το μετά.

«Ήδη έχω απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση. Στόχος μου είναι να παραμείνω στην Παρί την επόμενη σεζόν. Είναι η μοναδική επιλογή μου αυτήν τη στιγμή. Είμαι έτοιμος να γυρίσω για τη θερινή προετοιμασία. Ελπίζω οι επόμενες ερωτήσεις να είναι για τον αγώνα αύριο».

Η επόμενη ερώτηση που δέχθηκε από τους ρεπόρτερ αφορούσε την επιστολή του προς την Παρί, βάσει της οποίας ενημέρωσε την ομάδα του πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν.

«Η επιστολή αυτή δεν εστάλη στη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, αλλά νωρίτερα. Δεν πίστευα ότι ένα γράμμα θα μπορούσε να… σκοτώσει κάποιον. Ύστερα από αυτές τις αντιδράσεις, δεν με ενδιαφέρει. Τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον» κατέληξε ο Γάλλος άσος, χωρίς να δεχθεί άλλες ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024