Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται σαν «εμπειρογνώμονας-ανακριτής» ναυτικών δυστυχημάτων

Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται σαν «εμπειρογνώμονας-ανακριτής» ναυτικών δυστυχημάτων

Ο Άκης Σκέρτσος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του ότι επιχειρούν να ρίξουν «ευθύνες που δεν αναλογούν στο λιμενικό σώμα, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μικροκομματικές προεκλογικές σκοπιμότητες»

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται σαν εμπειρογνώμονας – ανακριτής ναυτικών δυστυχημάτων», υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι «έτοιμος να δώσεις απαντήσεις για θέματα που δεν γνωρίζει» αναφορικά με το τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Ο έντονος διάλογος που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον υπηρεσιακό υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευαγγελο Τουρνά, και οι δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια, σχετικά με τα πρωτόκολλα διάσωσης της Frontex και της ΕΕ, προκάλεσαν την αντίδραση της ΝΔ, με τον κ. Σκέρτσο να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως «ρίχνει ευθύνες στο Λιμενικό για μικροκομματικές προεκλογικές σκοπιμότητες».

«Δεν λένε κουβέντα για τις εγκληματικές ευθύνες των λαθροδιακινητών»

«Ενώ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η επιχείρηση έρευνας-διάσωσης των ναυαγών από το λιμενικό σώμα και ενώ η χώρα μας διαχειρίζεται με ευθύνη και ευαισθησία τη μεγάλη ανθρωπιστική τραγωδία που συνέβη σε διεθνή ύδατα, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται σαν ‘εμπειρογνώμονας-ανακριτής’ ναυτικών δυστυχημάτων και ‘έτοιμος να δώσει απαντήσεις’ για θέματα που δεν γνωρίζει», υποστηρίζει ο Άκης Σκέρτσος.

Και σημειώνει πως «είναι προφανές από τις δημόσιες δηλώσεις του σήμερα ότι η μόνη του έγνοια, όπως και κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. Παπαδημούλης), είναι να ρίξουν ευθύνες που δεν αναλογούν στο λιμενικό σώμα, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μικροκομματικές προεκλογικές σκοπιμότητες».

«Χωρίς να λένε κουβέντα για τις εγκληματικές ευθύνες των απάνθρωπων κυκλωμάτων των λαθροδιακινητών», προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Για να καταλήξει: «Θλιβερό. Σεβόμαστε το πένθος που έχει κηρυχθεί και τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών».

Sports in

«Ο Ολυμπιακός φαβορί για το Conference League» (pics)

Οι «Ερυθρόλευκοι», πριν από τις ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, συγκεντρώνουν ποσοστό πιθανοτήτων 36,3%, έναντι  35,7% της Φιορεντίνα, 17,5% της Μπριζ και μόλις 10,5% της Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024