
Το οπλοστάσιο στο κλεμμένο SUV, η μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό και η συμπλοκή στη Μάνδρα το 2013
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας μετά τα νέα επεισόδια στον πόλεμο της νύχτας
Σημαντικά ευρήματα που οδηγούν σε νέα μονοπάτια τις έρευνες των Αρχών για τον πόλεμο που μαίνεται τα τελευταία χρόνια στον χώρο της νύχτας και τον κύκλο αίματος που άνοιξε και πάλι, εντόπισαν οι Αρχές στο κλεμμένο ΙΧ – γιάφκα του Νέου Κόσμου με τον βαρύ οπλισμό.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αστυνομικές πηγές εντός του οχήματος ανιχνεύτηκαν αποτυπώματα και στοιχεία DNA, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με τα δύο θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (7/6).
Το όπλο που «μίλησε»
Υπενθυμίζεται ότι εντός του οχήματος που εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα, είχαν βρεθεί δύο πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, 2 πιστόλια – περίστροφα των 9 χιλιοστών, αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδα και σφαίρες.
Από τη βαλλιστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι τα δύο καλάσνικοφ είναι «καθαρά» και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε κάποια εγκληματική ενέργεια.
Η συμπλοκή το 2013
Ωστόσο το ένα από τα δύο περίστροφα «μίλησε». Αυτό που εντόπισαν οι αξιωματικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι ότι έχει χρησιμοποιηθεί σε επίθεση που έγινε σε βάρος αστυνομικών στη Δυτική Αττική προ δεκαετίας.
Συγκεκριμένα το 2013 στη Μάνδρα υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων που επέβαιναν σε λευκό Citroen. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο και οι άγνωστοι που επέβαιναν άνοιξαν πυρ εναντίον τους και τράπηκαν σε φυγή.
Εικάζεται ότι οι δράστες τότε ήταν κακοποιοί δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων και όπως αποδείχθηκε σήμερα είχαν χρησιμοποιήσει το ένα όπλο που βρέθηκε στο κλεμμένο SUV του Νέου Κόσμου.
Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν μπει και πάλι στο μικροσκόπιο των Αρχών προκειμένου να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ που συνδέουν όλες αυτές τις υποθέσεις και κυρίως τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτές.
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου
- Η… κασέτα για το «καταστροφικό 2015» και οι «ωτακουστές του Predator» – Οι αιχμές Τουμασάτου και Χειλάκη από το Θησείο


