Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Φλωρινιώτης: Εννέα ημέρες από τον θάνατό του - Στον τάφο του η κόρη του

Γιάννης Φλωρινιώτης: Εννέα ημέρες από τον θάνατό του – Στον τάφο του η κόρη του

Συγκλονίζει η Άννα Φλωρινιώτη μιλώντας για τον πατέρα της.

Εννέα ημέρες συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατό του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή στις 6 Ιουνίου σε ηλικία 76 ετών από ανακοπή.

Νωρίτερα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Στο πλευρό του ήταν συνεχώς η κόρη του, Άννα, όπως και τα άλλα δύο του παιδιά και η γυναίκα του.

Με αφορμή το τρισάγιο, που πραγματοποιήθηκε υπέρ αναπαύσεως του, η κόρη του πήγε στον τάφο του.

Η ίδια αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας της δεν βρίσκεται πια στη ζωή και έχει βυθιστεί στο πένθος.

Σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα» η Άννα Φλωρινιώτη είπε από το Νεκροταφείο Σχιστού: «Είχαμε ξεφύγει από αυτό που λέμε αδυναμία με τον πατέρα μου. Ήταν τα πάντα ο πατέρας μου, ο κολλητός μου, ο φίλος μου, ο αδερφός μου. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο και από τους δημοσιογράφους».

Επίσης, συγκινημένη τόνισε: «Ο πατέρας μου πάντα ένιωθε ότι έπρεπε να αποδείξει τι αξίζει. Ένιωθε ότι τον υποτιμούν, ήθελε να δείξει ότι είναι καλλιτέχνης. Σαν άνθρωπο τον λάτρευαν».

Όσον αφορά τα πράγματα του πατέρα της, είπε: «Δεν έχω τη δύναμη να δω τα ρούχα του πατέρα μου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα τα κάνω. Είναι στον Πειραιά εγώ τα έχω».

Ακολουθούν οι δηλώσεις της

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν ποντιακής καταγωγής και είχε γεννηθεί στο χωριό Κάτω Κλείναι της Φλώρινας στις 15 Φεβρουαρίου 1947.

Το πραγματικό του επώνυμο ήταν Αποστολίδης, το οποίο το άλλαξε όταν ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 16 ετών.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε συμπληρώσει πάνω από 50 χρόνια στις πίστες, με τον ίδιο να τονίζει ότι η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του ήταν το μόνο που ήθελε.

«Τη βρίσκω να είμαι στην πίστα και ο κόσμος να χαίρεται μαζί μου και να με αποθεώνει. Το κοινό δείχνει ότι με θέλει ακόμη και εγώ αγαπώ όλο αυτό που συμβαίνει γύρω από μένα. Θα μπορούσα να τραγουδάω ακόμη και χωρίς λεφτά», είχε πει σε συνέντευξή του.

Όσο για τα αστραφτερά ρούχα που φορούσε στην πίστα, ο ίδιος είχε σημειώσει πως το λαμέ ήταν η… αδυναμία του. «Άκουσα τα εξ αμάξης, αλλά ήρθε η εποχή που με μιμήθηκαν όλοι» είχε πει κάποτε για τα εκκεντρικά ρούχα που λάνσαρε. «Αγαπούσα το αστραφτερό, όπως οι τραγουδιστές στο Λας Βέγκας», είχε συμπληρώσει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024