Πανικός σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας – Επιβάτιδα ξέχασε το… φίδι της
Πανικοβλήθηκαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ όταν είδαν ένα φίδι να… κυκλοφορεί ανάμεσά τους
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε υπεραστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, όπου εντοπίστηκε ένα… φίδι.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Φλώρινα και όταν οι επιβάτες είδαν ένα φίδι να κυκλοφορεί ανάμεσά τους, πανικοβλήθηκαν.
Ο οδηγός αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Σταθμό Μακεδονία, οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο και οι πυροσβέστες παρέμειναν εκεί μέχρι να φτάσει η ιδιοκτήτρια του φιδιού και στη συνέχεια το απομάκρυναν.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το φίδι δεν ήταν επικίνδυνο και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Πώς βρέθηκε το φίδι στο λεωφορείο
Μία από τις επιβάτιδες σε προηγούμενο δρομολόγιο, είχε μαζί της το κατοικίδιό της, ένα κοραλόφιδο. Όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα αποβιβάστηκε χωρίς να πάρει μαζί το φίδι της, το οποίο έμεινε να ταξιδεύει χωρίς το αφεντικό του!
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
- Χρέη στην εφορία: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιους και πώς ωφελεί η ρύθμιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442