Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έξω από σχολεία και παιδότοπους ο παιδόφιλος – Στα ίχνη του η ΕΛ.ΑΣ

Έξω από σχολεία και παιδότοπους ο παιδόφιλος – Στα ίχνη του η ΕΛ.ΑΣ

«Το έχω κάνει χίλιες φορές» φέρεται να έλεγε στη 14χρονη που έστειλε χυδαία μηνύματα ο 63χρονος παιδόφιλος

Τις «διαδρομές» του 63χρονο παιδόφιλου που συνελήφθη στην Ομόνοια έπειτα από «παγίδα» που του έστησε ο πατέρας μιας 14χρονης, στην οποία έστειλε χυδαία μηνύματα, ακολουθεί η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τη δράση του, τις κινήσεις του και να αναζητήσει πιθανές άλλες περιπτώσεις που να έκανε τις ίδιες πράξεις.

Οι μαρτυρίες του πατέρα της 14χρονης, κατοίκων περιοχών στις οποίες έμενε παλιότερα ο 63χρονος αλλά και τα ίδια τα λόγια του παιδόφιλου στην ανήλικη κάνουν λόγο για μακροχρόνια δράση του.

«Το έχω κάνει χίλιες φορές» είναι ένα από τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε στο 14χρονο κορίτσι.

Η μαρτυρία της 12χρονης από τα Σεπόλια

Ταυτόχρονα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. θα αναζητήσουν πιθανές επαφές του 63χρονου με κυκλώματα παιδόφιλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο παιδόφιλος αναγνωρίστηκε από τη 12χρονη στα Σεπόλια ως ένας από τους βιαστές της και οι Αρχές επιχειρούν να διαλευκάνουν αν τυχόν εμπλέκεται σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις με θύματα ανήλικα παιδιά ή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.

Πώς ο πατέρας της 14χρονης παγίδευσε τον παιδόφιλο – Τα χυδαία μηνύματα

Όπως αποκάλυψε το in, το 14χρονο κορίτσι έλαβε στο κινητό της το βράδυ της Πέμπτης μία χυδαία φωτογραφία. Επειδή ήταν μαζί με μία φίλη της θεώρησαν ότι κάποιοι συμμαθητές τους, τους έκαναν πλάκα και κάλεσαν τον αριθμό από τον οποίο είχε σταλεί το χυδαίο μήνυμα.

Έτσι, την επόμενη μέρα, ο 63χρονος παιδόφιλος κάλεσε την ανήλικη και με αισχρό και χυδαίο τρόπο της είπε ότι ήθελε να έρθει σε επαφή μαζί της και μετά της έστειλε κι άλλο μήνυμα με ένα ανδρικό μόριο.  Η ανήλικη ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι σκέφτηκαν πώς θα τον παγιδεύσουν.

Έτσι την έβαλαν να κλείσει «ραντεβού» μαζί του στην Ομόνοια και παράλληλα ενημέρωσαν την αστυνομία για το σημείο συνάντησης και ο 63χρονος συνελήφθη.

«Έλεγε ότι το έχει κάνει άλλες 1.000 φορές και έταζε χρήματα στα παιδιά»

Ο πατέρας της ανήλικης έκανε μια ανάρτηση στα social media στην οποία φαινόταν το λιντσάρισμα που δέχθηκε ο 63χρονος από εξοργισμένους κατοίκους. «Εδώ ο ανώμαλος, σε 13 χρονών κορίτσι;» λέει κάποιος και αυτός να απαντά «δεν είμαι ανώμαλος, αν δεν ξέρω την ηλικία…». Επίσης φαίνεται να δέχεται και μια κλωτσιά στα πλευρά ενώ έχει αίματα στο στόμα και χτυπήματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πατέρας του κοριτσιού, ο 63χρονος είχε προσεγγίσει και άλλα κορίτσια. Μάλιστα όπως λέει υποσχόταν στα κορίτσια ότι θα τους έδινε ότι ήθελαν ενώ πάνω του όταν συνελήφθη βρέθηκαν 600 ευρώ.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

«Ήταν συνέχεια έξω από παιδότοπο» – «Πετούσε χαρτάκια με το τηλέφωνό του έξω από σχολείο»

«Μα να της δείξει τι; Το όργανό του; Να της δείξει πορνοβιντεάκια; Για ποιον λόγο; Αυτός κινείται στα Πετράλωνα, Κολωνό και Καλλιθέα, απ’ ό,τι με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί που έχει παιδότοπο στα Πετράλωνα, τον έχουν δει συνέχεια έξω απ’ τον παιδότοπο» κατήγγειλε ο πατέρας της ανήλικης, μιλώντας στο MEGA.

«Ο τύπος “ψάρευε” κοριτσάκια και έτυχε στο λάθος κοριτσάκι. Έστειλε μηνύματα στην κόρη μου και σ’ ένα άλλο κοριτσάκι, “έλα” και τέτοια, “θα σας πάω στα ξενοδοχεία” κι ότι “το ‘χω κάνει χίλιες φορές” και σε ένα τηλεφώνημα το οποίο άκουγα εγώ, τον ρώτησε (η κόρη μου), “γιατί κύριέ μου, μου τα στέλνετε αυτά;”, λέει “γιατί θέλω να σε γαμ@@”. Και ευτυχώς το παιδί μιλάει με τους γονείς του, μιλάει μαζί μας, είναι κοντά μας και με κλάματα, με δάκρυα, μας τα έδειξε» συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης.


Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής όπου διέμενε παλιότερα ο 63χρονης, άφηνε χαρτάκια με το τηλέφωνό του έξω από δημοτικό σχολείο.

Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι ο 63χρονος ζωγράφιζε χυδαία σκίτσα και καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις γράφοντας πάνω στα χαρτάκια τον αριθμό τηλεφώνου του.

«Βρίσκαμε χαρτάκια με ανώμαλο περιεχόμενο και ένα τηλέφωνο. Τον παρακολούθησα και τον είδα ότι πέταξε αυτός το χαρτί» καταγγέλλει ένας κάτοικος.

«Τα χαρτάκια έγραφαν αντρικό όνομα και έλεγαν πως κάνει διάφορα πράγματα» λέει μία άλλη γυναίκα.

«Τον πιάσαμε, του μιλήσαμε λίγο όμορφα και μετά σηκώθηκε και έφυγε. Από την ώρα που διαπίστωσα ότι είναι αυτός που τα πετάει, σηκώθηκε και έφυγε» λέει ένας κάτοικος, σύμφωνα με τον οποίο ο 63χρονος «τα ίδια έκανε και στην προηγούμενη γειτονιά του, στα Πετράλωνα».

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024