Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδιανόητο περιστατικό στα Χανιά: Γυναίκα τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε από «ιπτάμενο» λεμόνι

Αδιανόητο περιστατικό στα Χανιά: Γυναίκα τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε από «ιπτάμενο» λεμόνι

«Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν πρόλαβα να δω τι ήταν, τόσο πολύ πονούσα που θα πίστευα ακόμα κι ότι με πυροβόλησαν».

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά, όταν μια 65χρονη οδηγός τραυματίστηκε από λεμόνι που έπεσε με φόρα μέσα στο αυτοκίνητό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zarpanews, όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής όταν η γυναίκα οδηγούσε σε επαρχιακό δρόμο στην Χαλέπα Χανίων. Εκεί, ξαφνικά δέχτηκε ένιωσε να πέφτει με φόρα πάνω της ένα βαρύ αντικείμενο από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου της. Το αντικείμενο που τελικά ήταν ένα ολόκληρο λεμόνι, την τραυμάτισε στο στέρνο, ενώ όπως λέει, από τύχη γλίτωσε το τροχαίο ατύχημα καθώς κατάφερε παρά τον πανικό και τον πόνο της να κρατήσει ίσιο το τιμόνι και να συνεχίσει την πορεία της.

«Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν πρόλαβα να δω τι ήταν, τόσο πολύ πονούσα που θα πίστευα ακόμα κι ότι με πυροβόλησαν αν δεν ήταν η μυρωδιά μέσα στο αυτοκίνητο που μ’ έκανε να καταλάβω ότι επρόκειτο για λεμόνι» σημειώνει η ίδια.

Η απίστευτη εξήγηση

Μόλις η γυναίκα έφτασε στον προορισμό της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο για να εξακριβώσουν τι είχε συμβεί και χωρίς να δυσκολευτούν καθόλου έφτασαν στον… ένοχο. Επρόκειτο για έναν άνδρα, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος εκτελούσε κηπουρικές εργασίες. Το λεμόνι λοιπόν, πιάστηκε ολόκληρο μέσα στο χλοοκοπτικό μηχάνημα και εκσφενδονίστηκε, πέρασε με φόρα μέσα από το ανοικτό παράθυρο του οχήματος που βρισκόταν εν κινήσει και τραυμάτισε τη γυναίκα.

Η ίδια πάντως, εφόσον επρόκειτο για τέτοιο απίστευτο συμβάν, δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη ενώ εκείνος μέσω των αστυνομικών τις μετέφερε την ειλικρινή του συγνώμη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024