Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή 4-2: Χορταστική… τεσσάρα από τους Ερυθρόλευκους επί των Πατρινών
Ο Ολυμπιακός Β’ ήταν καταιγιστικός απέναντι στην Παναχαϊκή, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 4-2.
Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός Β’ φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Παναχαϊκή επικρατώντας με σκορ 4-2 στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 29ης, και προτελευταίας, αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2.
Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, βρήκε δύο γρήγορα τέρματα και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στην 8η θέση φτάνοντας τους 34 πόντους, ενώ οι Πατρινοί βρίσκονται πια στην επικίνδυνη ζώνη έχοντας συγκεντρώσει 24 βαθμούς.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό Β’ ο οποίος ήταν καταιγιστικός, κάτι που του έδωσε τη δυνατότητα να προηγηθεί με σκορ 2-0. Αρχικά, ο Σαπουντζής ήταν εκείνος που μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν εκεί και δύο λεπτά αργότερα (6′) ο Αλγκασίμ Μπα βρέθηκε σε θέση βολής και διαπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Η Παναχαϊκή ισορρόπησε κάπως το ματς, και με κεφαλιά του Λαρέα μπόρεσε να μειώσει σε 2-1 στο 23′. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός Β’ βρήκε κι άλλο γκολ με τον Μαρίνο στο 30′ να κάνει μια εξαιρετικά έξυπνη εκτέλεση φάουλ, περνώντας την μπάλα κάτω από το τείχος, και έγραψε το 3-1 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με σαφώς χαμηλότερο ρυθμό, ωστόσο δέκα λεπτά μετά την έναρξή του (55′) ο Μπουρλάκης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και μείωσε σε 3-2 για την Παναχαϊκή. Οι Ερυθρόλευκοι ωστόσο είχαν απάντηση για άλλη μία φορά και με τον Πινακά να διαμορφώνει το τελικό 4-2 στο 80′ έπειτα από ωραία ενέργεια του Μπα.
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442