Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΠΘ: Συμπλοκή με μαχαίρια - Τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο

ΑΠΘ: Συμπλοκή με μαχαίρια – Τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών.

Συμπλοκή για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (11/6), εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το GrTimes, δύο παρέες (μία αποτελούμενη από 4 άτομα και η άλλη από 2), συνεπλάκησαν μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου και μάλιστα βγήκε και μαχαίρι, με αποτέλεσμα τα μέλη της παρέας των δύο ατόμων να καταλήξουν στο νοσοκομείο φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. O ένας έφερε τραύμα στη μέση και ο άλλος στο χέρι.

Επιπλέον, δύο άτομα από την παρέα των τεσσάρων -όλοι τους συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ-, διακομίστηκαν επίσης σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 34, 24, 18 και 20 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης σε βάρος δύο ατόμων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 34, 24, 18 και 20 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης σε βάρος δύο ατόμων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, που διενεργεί την προανάκριση, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-06-2023) σε χώρο του Α.Π.Θ., οι συλληφθέντες μαζί με έτερα άτομα, επιτέθηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε βάρος 40χρονου ημεδαπού και 22χρονου αλλοδαπού.

Οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, φέροντες ο μεν πρώτος τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην οσφυϊκη χώρα, ο δε δεύτερος τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι. Επιπλέον, νοσηλεύονται φρουρούμενοι δύο (2) εκ των συλληφθέντων ένεκα τραυμάτων στο πρόσωπο, που προκλήθηκαν κατά την επίθεση.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αφαιρέθηκαν από την κατοχή του 40χρονου, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση έτερων ατόμων που εμπλέκονται στην εν λόγω υπόθεση».

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024