Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θέλτα: Παρελθόν ο Καραβαλιάλ, παρακολουθεί τις εξελίξεις η ΑΕΚ

Θέλτα: Παρελθόν ο Καραβαλιάλ, παρακολουθεί τις εξελίξεις η ΑΕΚ

Η Θέλτα έλυσε τη συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό και αυτό μπορεί να φέρει εξελίξεις και στην ΑΕΚ στην υπόθεση Πινέδα.

Η Θέλτα χώρισε σήμερα (10/6) τους δρόμους της με τον Πορτογάλο προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο τέλος της σεζόν στη LaLiga, τα οποία παραλίγο να την οδηγήσουν σε υποβιβασμό.

Η ομάδα της Γαλικίας κέρδισε (2-1) την Μπαρτσελόνα τη τελευταία αγωνιστική, και αυτή ήταν η μοναδική της επιτυχία στους 11 τελευταίους αγώνες τους στο πρωτάθλημα.

«Η Θέλτα και ο Κάρλος Καρβαλιάλ έλυσαν τη συνεργασία τους ως προπονητής της πρώτης ομάδας της Θέλτα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Γαλικίας.

Η Θέλτα συμφώνησε με τον πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης (2008) τον Νοέμβριο, ενόψει της διακοπής που προκλήθηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, μετά το διεθνές διάλειμμα τον Μάρτιο, η ομάδα…μπλέχτηκε σε έναν αγώνα υποβιβασμού που κράτησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική της σεζόν, τερματίζοντας τελικά 13η, τρεις βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού.

«Δεν έχω τίποτα άλλο παρά μόνο ευχαριστήρια λόγια για τον πρόεδρο του συλλόγου Κάρλος Μουρίνο, τον αθλητικό διευθυντή Λουίς Κάμπος και όλο το προσωπικό της Θέλτα», ανέφερε ο 57χρονος Πορτογάλος προπονητής σε δήλωση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Καθώς αποχαιρετώ, είμαι περήφανος που ο σύλλογος παραμένει εκεί που του αξίζει, στην κορυφαία κατηγορία», πρόσθεσε.

Η ΑΕΚ και ο Πινέδα

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως η Ορμπελίν Πινέδα ανήκει στη Θέλτα και θα επιστρέψει εκεί αφού στην ΑΕΚ ήρθε με δανεισμό πέρσι από τον σύλλογο της La Liga.

Ο Καραβαλιάλ τον ήθελε στο ρόστερ, ωστόσο με την έλευση του νέου τεχνικού θα υπάρξει επαναξιολόγηση του.

Μένει να φανεί λοιπόν, αν κι ο καινούριος κόουτς, έχει ρόλο για τον Μεξικανό άσο αλλιώς η Ένωση μπορεί να βγει κερδισμένη από την απομάκρυνση Καρβαλιάλ, και είτε να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Πινέδα ( πράγμα δύσκολο βέβαια), είτε να τον δανειστεί εκ νέου με οψιόν αγοράς ωστόσο…

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024