Σε πολύ υψηλά επίπεδα παραμένει η ζήτηση του κόσμου του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.
Όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι έχουν κλείσει τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάτι που δείχνει τη μεγάλη στήριξη του κόσμου στην ομάδα ακόμη και μετά από μία πολύ κακή χρονιά.
Από τη Δευτέρα (12/6) τα εκδοτήρια στο γήπεδο έξω από τη θύρα 25 θα είναι και πάλι ανοιχτά, από τις 10:00 μέχρι και τις 18:00 για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, παράλληλα καθημερινά και όλο το 24ωρο είναι διαθέσιμα τα διαρκείας και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Να σημειωθεί πως μέχρι τις 21/06 έχουν δικαίωμα ανανέωσης οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας με τις τιμές της 1ης περιόδου, όπως επίσης με τις ίδιες τιμές της 1ης περιόδου μπορούν να αγοράσουν το διαρκείας τους νέοι κάτοχοι σε κενές θέσεις της προηγούμενης σεζόν. Από τις 22/06 ελευθερώνονται οι θέσεις των περσινών κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί μέχρι τότε και πλέον ισχύουν οι τιμές της 2ης περιόδου.
Με βαρύ πρόστιμο αποφάσισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τιμωρήσει το αγωνιστικό τμήμα καθώς η ισοπαλία 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, άφησε τον δικέφαλο στην 3η θέση και εκτός προκριματικών Champions League.
Το παράδειγμα που έφερε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Eurovision και την αισιοδοξία που υπήρχε για τον Akyla, με τον μπασκετικό Ολυμπιακό και το Final-4 της Euroleague.
Η μεγαλύτερη παρενέργεια στον Παναθηναϊκό από τις απότομες αλλαγές σχεδίων και προσώπων, είναι η απώλεια του στάτους του διεκδικητή του τίτλου που επανέκτησε το 2023.
Αμερικάνικο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Βαλαντσιούνας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από το Ντένβερ, με τις πιθανότητες επιστροφής του στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού να είναι αυξημένες.