Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτηη είδηση ότι δύο αστυνομικοίέβαλαν τέλος στη ζωή τους. Οι σοροί των δύο νεαρών αντρών βρέθηκαν απαγχονισμένοι με διαφορά λίγων ωρών, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία και τις αστυνομικές Αρχές.
Ο πρώτος αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα κρεμασμένος στην πόρτα του σπιτιού του, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και η σορός του δεύτερου αστυνομικού εντοπίστηκε σε ελαιώνα.
Φαίνεται πως οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους και είναι τραγική η σύμπτωση της αυτοκτονίας τους την ίδια ημέρα στο ίδιο μέρος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο αστυνομικοί αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρναν άδειες συνεχώς.
Ο ένας εργαζόταν στο αεροδρόμιο, όπου ερευνούσε για ναρκωτικά με εκπαιδευμένο σκύλο της ΕΛΑΣ και ο άλλος εργαζόταν στην Ασφάλεια.
Τα σημειώματα και το εισιτήριο
Σύμφωνα με το neakriti.g και οι δύο αστυνομικοί είχαν αφήσει σημείωμα.
Ο αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός στον ελαιώνα, σύμφωνα με το cretalive, την Παρασκευή είχε ταξιδέψει με το υπεραστικό λεωφορείο από το Ηράκλειο στη Σητεία, όπως αποδεικνύεται από εισιτήριο που βρέθηκε στα προσωπικά του αντικείμενα. Παραμένει άγνωστο το πώς βρέθηκε στον ελαιώνα όπου κρεμάστηκε ενώ το τοπικά σάιτ αναφέρει ότι πλάι στη σορό του βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι βότκας.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων