Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Το δίλημμα είναι παντοδύναμη ΝΔ ή αλλαγή των συσχετισμών με ενίσχυση ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Το δίλημμα είναι παντοδύναμη ΝΔ ή αλλαγή των συσχετισμών με ενίσχυση ΣΥΡΙΖΑ

Με το πραγματικό δίλημμα των εκλογών απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στα «καρφιά» του ΠΑΣΟΚ περί ευθύνης Τσίπρα για την ενίσχυση της δύναμης της ΝΔ.

«Κάθε άλλη κατεύθυνση εκτός της ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ» στις επικείμενες εκλογές, «λειτουργεί αντικειμενικά προς όφελος της ΝΔ που επωφελείται από τον κατακερματισμό του προοδευτικού κόσμου» τονίζει η Κουμουνδούρου απαντώντας στις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε το ΠΑΣΟΚ ένα βολικό συμπλήρωμα».

Με την Κουμουνδούρου να έχει ξεκαθαρίσει ότι μέτωπο ανοίγει με την Δεξιά και όχι τα προοδευτικά κόμματα, στα οποία θα απαντά μόνο όταν δέχεται «επίθεση» και προς αποκατάσταση της αλήθειας, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι το δίλημμα των εκλογών είναι «παντοδύναμη ΝΔ ή αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ», και καταλήγει με την πεποίθηση – ελπίδα ότι «σε αυτό το δίλημμα οι προοδευτικοί πολίτες γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

«Αρέσει δεν αρέσει στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, το δίλημμα αυτών των εκλογών είναι: παντοδύναμη ΝΔ ή αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι το μόνο κόμμα με εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Με δεδομένη την ενισχυμένη αναλογική, κάθε άλλη κατεύθυνση λειτουργεί αντικειμενικά προς όφελος της ΝΔ που επωφελείται από το κατακερματισμό του προοδευτικού κόσμου.

Σε αυτό το δίλημμα οι προοδευτικοί πολίτες γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν.»

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024